Pretpark Hellendoorn opent een draak van een attractie

Onder begeleiding van een oorverdovend gebrul, en in het flikkerende licht van gevaarlijke vuurexplosies is in Avonturenpark Hellendoorn alweer een spiksplinternieuwe attractie geopend!

 

Plattegrond Hellendoorn

 

Het Drakennest

Aan de rand van Hellendoorn woont een gemene draak. Een hele gemene draak: Hellendra is haar naam.

 

In de loop der jaren heeft zij een enorme berg aan goud verzameld en verstopt in haar Drakennest. En niemand heeft haar tot nu toe kunnen stoppen… Niemand, zelfst de dapparste ridders niet! En nog steeds is Hellendra op zoek naar meer, meer, meer…

 

Maar om haar goudberg te kunnen laten groeien, moet Hellendra steeds verder en verder weg van haar nest. En dat bracht de mensen in de omgeving op een idee: we maken een machine die het nest kan laten wiegen, waardoor de drakeneieren uit zullen komen… En daar hebben zij nu jullie hulp bij nodig!

 

Dus gaat het jullie lukken om de eieren uit te laten komen en om de drakenjongen te temmen vóór Hellendra terug is? Kom naar Hellendoorn en beleef zélf dit spannende avontuur in het Drakennest.

 

Het Drakennest

 

De attractie

Het DrakenNest is een primeur voor Nederland omdat deze ‘Mega Disk'O' attractie nog niet in Nederland te vinden is. De attractie omschrijft zich als een ronddraaiende, heen en weer bewegende schijf waarin bezoekers kunnen plaatsnemen. De attractie is prachtig vormgegeven, waardoor bezoekers het gevoel hebben in een ridderverhaal te zijn beland.

 

Bekijk ook:
Reacties op "Pretpark Hellendoorn opent een draak van een attractie"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.