Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Avonturenpark Hellendoorn

Gemiddelde

4.3 van 5 sterren / 3 recensies

Frederique schreef:

Trust Score:

04-09-2018

"Leuk met een gevarieerd gezelschap"

Met een gevarieerd gezelschap (jong en wat ouder, angsthazen en helden) vertrokken wij richting Avonturenpark Hellendoorn. Het was een mooie zonnige dag, wat ook te merken was in het park: het was heerlijk om een beetje nat te worden bij diverse attracties en vanaf 13.00 uur waren de meeste bezoekers verdwenen naar het Slidepark, wat wij zelf hebben overgeslagen. Met een goede afwisseling tussen rustige attracties en de wat snellere attracties heeft iedereen zich prima vermaakt. Pluspunt was de aanwezigheid van Kareltje en Jasmijn, die zelfs de volwassenen zonder moeite lieten dansen. Mogelijkheden om wat lekkers te nuttigen of naar het toilet te gaan zijn prima in orde, wel zijn er minder plekken voor mindervaliden om gebruik te maken van het toilet, maar deze toiletten staan goed aangegeven en zijn mooi ruim. Ook als je zelf eten en drinken meeneemt zijn er ruim voldoende mogelijkheden om in een gezellige sfeer te picknicken.


Angelique schreef:

Trust Score:

17-05-2018

"Fijn familiepark"

Het was een mooi net park ook al hadden we slecht weer. Je kon je prima vermaken de gehele dag. Ook het eten en drinken en toiletten zijn er genoeg.
Ook fijn voor mensen met kinderwagens of rolstoelen.
En vriendelijk personeel.


Josien schreef:

Trust Score:

12-04-2017

"Leuk attractiepark voor jong en oud"

Erg leuk park voor de kinderen, maar er is ook nog genoeg te doen voor de volwassenen. Eten en drinken is wel aan de wat dure kant maar voor een leuke dag heb je dat wel over!


  Plaats beoordeling

  Terug naar Avonturenpark Hellendoorn


Klik hier om onjuiste gegevens van Avonturenpark Hellendoorn te melden