Avonturenpark Hellendoorn krijgt weer Zeeleeuwenshow

Avonturenpark Hellendoorn krijgt weer een Zeeleeuwenshow! Vanaf 3 april 2015 kunt u de zeeleeuwen weer horen brullen in avonturenpark Hellendoorn.

 

De zeeleeuwen zijn terug

Na dertien jaar afwezigheid keren de zeeleeuwen en pinguïns terug naar Avonturenpark Hellendoorn! Zij zullen u dagelijks vermaken met een gloednieuwe gratis show. Deze dolkomische dieren maken er samen met een professioneel team een spannende, grappige en leerzame show van die u niet snel zal vergeten!

 

Afscheid van de Zeeleeuwen

In 1979 was de Zeeleeuwenshow voor het eerst bij Avonturenpark Hellendoorn te zien en in 2001 voor het laatst. Dit seizoen is de show weer terug, maar helaas wel van korte duur. Het park is dit jaar geopend tot 1 november maar de Zeeleeuwenshow gaat maar tot 15 september door.

 

Vanaf die datum geld er een nieuwe wet en is er een verbod op shows met wilde dieren. Alleen dierentuinen die aan bepaalde eisen voldoen mogen dan nog wilde dieren en shows houden. Rondreizende shows zoals circussen en ook de Zeeleeuwenshow die in Hellendoorn te zien zal zijn worden dan verboden.
Reacties op "Avonturenpark Hellendoorn krijgt weer Zeeleeuwenshow"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.