Speelpark Oud Valkeveen

(3.6/5)  5 recensies

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Al 89 jaar is het een paradijs voor kinderen die van 'gewoon lekker spelen' houden. Jaarlijks verwelkomt het park heel veel kinderen die zich hier kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke, ruime en overzichtelijke omgeving.

Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor de volwassene voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.

Zelfs als het niet zulk mooi weer is, kun je toch spelen want verschillende attracties zijn overdekt. Daarnaast beschikken ze over een prachtige indoor speelhal van 1500 m2 met de wondere waterwereld en met een echte bioscoop waar leuke grappige tekenfilms worden vertoond.

Het park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, waaronder peuters en kleuters, dus ga maar snel spelen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van 28 maart t/m 25 oktober.

Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur.

Op warme zomerse dagen en het hoogseizoen geopend tot 18.00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 2 jaar gratis

Vanaf 2 jaar 13,50

Parkeren is gratis

 


5 Recensies over Speelpark Oud Valkeveen

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk maar ook spannend"

Christian   -   14-10-2017

14-10-2017

"Leuk maar ook spannend"

Super leuk en heel overzichtelijk


Stefan   -   12-07-2013

12-07-2013

Heerlijk laagdrempelig park met veel afwisseling en leuke attracties. Lekker genieten met mooi weer, maar ook met slecht weer zijn er leuke bezigheden. Zoals de theater voorstelling, de bioscoop en de binnenspeeltuin. Maar het leukste is toch wel met warm weer aan het meer of bij de waterspeelplaats spelen! Zijn je kinderen al wat ouder en zelfstandiger kunnen de ouders lekker zonnen en relaxen op het grasveld of aan het meertje.

Lees verder  


Debby   -   15-08-2012

15-08-2012

Wij hebben vandaag een heerlijke dag gehad in Oud Valkeveen. Toen we aankwamen stond er bij de kassa dat er 2 attracties gesloten waren. De achtbaan is helemaal weg en de flying ace (schommelboot) had storing. Veel dingen waren echt heel oud en aan vervanging toe, maar er zijn ook mooie nieuwe attracties en speeltoestellen. Ik zou graag nog een keer gaan als alles een beetje vernieuwd is. De combinatie van strandje, speeltuin, attractiepark en binnenspeeltuin is heel leuk.

Lees verder  


Dennis   -   13-07-2012

13-07-2012

Leuk overzichtelijk park voor kleine kinderen. Genoeg speel toestellen en attracties om ze een dag bezig te houden.


Hoeveel sterren geef jij Speelpark Oud Valkeveen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Speelpark Oud Valkeveen staat in bloei!

Je hebt vast weleens gehoord van het Speelpark Oud Valkeveen. Misschien heb je het zelfs voorbij zien komen in de liedjes van Keet? Maar wat is er nu allemaal te beleven in dit park, en voor wie is het leuk? Dat ga ik je vertellen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Speelpark Oud Valkeveen te melden