The Amsterdam Dungeon

(4.5/5)  2 recensies

The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor, scripts en een achtbaan, een unieke, spannende 'walkthrough' show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. Het is ook erg grappig en soms een beetje eng.

 

The Amsterdam Dungeon is een ‘must-see’ attractie in Amsterdam. Het is een tour van 80 minuten door de Amsterdam’s donkere geschiedenis. Je gaat per groep van maximaal 30 personen naar binnen, waarna je de kerkers ingaat en alle shows gaat beleven. De tour wordt lopend afgelegd en vertrekt elke 10 à 15 minuten.

 

Dompel jezelf onder in 500 jaar duistere geschiedenis. Nu met nieuwe en verbeterde shows. Lach en gil nerveus om onze kakelende heksen. Kijk, ruik, luister en huiver. Maak kennis met een volledige cast professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Ontelbare verrassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je gelijkertijd op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht.

 

Openingstijden

Elke dag geopend.

De eerste tour begint om 11:00 uur en de laatste tour begint om 17:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Kinderen van 5 t/m 15 jaar €18,00

16 jaar en ouder €22,00

 

Combi ticket met Madame Tussauds

Kinderen 5 t/m 15 jaar € 25,00

16 jaar en ouder € 30,00

 

Combi ticket met Rijksmuseum Amsterdam

Kinderen 5 t/m 18 jaar € 13,25

18 jaar en ouder € 27,75


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over The Amsterdam Dungeon

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuke show, afwisselend maar niet te griezelig. "

Milca   -   14-07-2018

14-07-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuke show, afwisselend maar niet te griezelig. "

Ik kan natuurlijk geen spoilers geven, maar ik kan wel vertellen dat het dankzij de acteurs een heel vermakelijk uitje is. Ik vond het zelf niet supereng (zelfs niet toen ik als heks op de brandstapel werd verbrand!), maar sommige mensen gilden het toch wel af en toe uit van de schrik. Leuk, spannend en afwisselend - we hebben ons geen seconde verveeld! Op het eind mag je nog even bijkomen in de zeemanskroeg met een glaasje zwijnenbier (of fris).

Lees verder  


"Geweldige en spannende dag gehad"

Jolien   -   15-06-2018

15-06-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geweldige en spannende dag gehad"

Zo eng dat het leuk is. Een dag met werk in Amsterdam geweest en natuurlijk langs Amsterdam Dungeon geweest. Soms van spanning de slappe lach of even flink schrikken. De acteurs doen hun werk perfect en doen hun uiterste best om je goed te laten schrikken of je helemaal mee neemt in een spannend verhaal. Ondanks dat ik het eng vond zou ik zo weer gaan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij The Amsterdam Dungeon?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Tips voor de leukste Halloween uitjes

Tips voor de leukste Halloween uitjes

De leukste en spannendste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken, namelijk Halloween. Dan denk je natuurlijk maar aan een ding: verkleed jezelf als monster, bloederige vampier of weerwolf. Dit jaar is er ook weer genoeg te doen in Nederland tijdens Halloween. In dit blog lees je tips voor de leukste Halloween uitjes van dit jaar

Lees verder...

 

Nieuwe bloedstollende attractie in The Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon trakteert op geheel eigen wijze

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van The Amsterdam Dungeon te melden