Nieuwe bloedstollende attractie in The Amsterdam Dungeon

Vorige week was het dan zover: de opening van het meest spectaculaire, weerzinwekkende, afschuwelijke, onheilspellende en tegelijkertijd leukste stukje van The Amsterdam Dungeon: The Forest of the Dead.

 

Op maandag 4 juni kon een select aantal genodigden alvast een exclusief voorproefje nemen van deze nieuwe attractie en jawel: wij mochten erbij zijn! Maar wel voorafgegaan door de waarschuwing dat wij onze geliefden wellicht nooit meer terug zouden zien…

 

The Amsterdam Dungeon Exclusief voorproefje the Forest of the Dead

 

Precies om 19.00 uur, dus griezelig op tijd, gingen de deuren open voor een nieuwe, prikkelende en zinderende ervaring. Na ontvangst met een afschuwelijk smakende, maar wel goed passende cocktail, namen we met zijn allen plaats in de bar. Tot zover viel het dus eigenlijk best wel mee.

 

The amsterdam dungeon welkom cocktail

 

Nadat onze ogen gewend waren aan het schemer, werden we dan in kleine groepjes meegevoerd naar het Bos der Doden. Niemand wist wat er ons te wachten stond, doch het angstaanjagende gegil van onze voorgangers beloofde niet veel goeds. We keken elkaar nog maar eens goed aan; en met een veelbetekenende blik wensten we elkaar veel sterkte toe. Voordat het goed en wel begonnen was, klopte ons hart al in onze keel en stroomde de adrenaline al volop door onze aderen…. Helaas was er voor ons nu geen weg meer terug.

 

Achtergrond

In The Amsterdam Dungeon wordt je in ruim een uur op spectaculaire wijze meegetroond door het donkere verleden van Nederland. In elf attracties van ieder ongeveer 7 minuten. Ontdek je het ware verhaal van de VOC, struin door vuile straatjes en ongure steegjes en ben je getuige van een heuse heksenverbranding.

 

The Amsterdam Dungeon achtergrond

 

En dan sta je plotseling midden in The Forest of the Dead; oftewel: in het Bos der Doden. Daar waar eind 17e eeuw de schepen en piraten Amsterdam binnen kwamen varen, werden als waarschuwing voor dit geboefte en gespuis de doden opgehangen: pas op! Wanneer je je niet gedraagt, zal dit onheil voor eens en voor altijd jouw deelgenoot zijn!

 

Weet jij te ontsnappen uit Forest of the Dead?

 

Het bos

Na een korte inleiding van het verhaal, werden wij verzocht door de volgende deur te gaan. En dat hadden we dus beter niet kunnen doen. In het complete donker hebben wij ons op de tast een weg door het onbekende en donkere bos moeten banen. Angstvallig aan elkaar vastgeklampt kropen wij door kronkelende gangetjes, terwijl vanuit de verte allerlei onheilspellende geluiden steeds dichter op ons af kwamen. En dat was nog niet alles: net als je denkt dat dat je veilig bent, komen er ook nog eens een aantal zeer afschrikwekkende….

 

Video: Ontdek The Forest of the Dead bij The Amsterdam Dungeon

 

Enfin, wij zijn ontzettend blij dat we elkaar in de bar weer in levende lijve hebben terugge-vonden en dat wij dit avontuur zonder verdere noemenswaardige schade hebben overleefd.

 

Het engste stukje

Het Bos der Doden is verreweg het spannendste stukje van The Dungeon. Na een bezoekje ervan, zal een boswandeling voor jou in ieder geval nooit meer hetzelfde zijn! Met The Forest of the Dead is The Amsterdam Dungeon dan ook absoluut een ontzettend gave attractie rijker.

 

The amsterdam dungeon acteurs voor entree

 

The Amsterdam Dungeon biedt jong en oud een leerzame en interactieve reis door de Nederlandse geschiedenis, compleet met echte acteurs, prachtige decors en angstaanjagende effecten. Dus kom maar langs als je durft! Maar wees gewaarschuwd: na een bezoek aan de Dungeon, zal onze geschiedenis voor jou nooit meer hetzelfde zijn…

 

Amsterdam Dungeon:

 
Reacties op "Nieuwe bloedstollende attractie in The Amsterdam Dungeon"

Gunther schreef:

25-07-2018

het lijkt me wel spannend maar ben heel wat gewend heb al veel van zulke voorstellingen gezien dus ben benieuwd hoe deze inmekaren is gezet en het is altijd leuk om kaartjes te winnen

jan schreef:

22-06-2018

nog nooit gezien lijk me spannend

M. van den Broek-Wouters schreef:

22-06-2018

Het lijkt me leuk en leerzaam voor mijn pubers om eens mee te maken hoe het er in de Middeleeuwen aan toe ging i.p.v. de huidige gevangenissen en tbs-klinieken

Daisy Bos-Amiot schreef:

21-06-2018

Sensatie, spanning en en het onverwachte lijkt me heel leuk om mee te maken. Ik kijk ook altijd naar thrillers en sookfilms, vind het geweldig😂👍🏼

bianca schreef:

21-06-2018

Mijn kids en ik zouden het geweldig vinden wij houden vn eng wij gaan elk jaar eng verkleed naar haloween met n vriendin naarpretparken en feestjes dus dit zouden wij super vinden

livina schreef:

21-06-2018

ik wil mijn familie uit indonesIe meenemen naar The Amsterdam Dungeon om haar laten zien dat The Amsterdam Dungeon heel erg geweldig is

Fiona verduijn schreef:

21-06-2018

Ik zou het heel.gaaf vinden we houden wel van gave uitdagingen dus lijkt me zeer spannend en neem.graag mijn neef mee om hem te horen gillen hahaha

jan de jong schreef:

21-06-2018

het ziet er leuk en toch eng en spannend uit.
een aanrader voor een ieder die daar van houdt
het zal super zijn al wij de kaartjes winnen.

Linda Koninkx schreef:

21-06-2018

We willen al zo lang eens naar de dungeons, maar het komt er maar steeds niet van (door de reisafstand vooral). Maar met die nieuwe toevoeging, wordt het wel erg interessant om te gaan :) en als we tickets mogen winnen, moeten we het wel gaan plannen ;)

Vanessa Lammers schreef:

21-06-2018

Wat het zo eng maakt is dat ik geen idee heb wat me te wachten staan (laat me graag verrassen) en wat het zo leuk maakt is dat mijn oudste zoon (Sven Lammers) er al heel lang om zeurt want die zou er heel graag heen willen. Of haal ik nou het enge en het leuke door elkaar🤔😂😂😂. In ieder geval ze zijn meer dan welkom😉.

Maijn van der vliet schreef:

21-06-2018

De geluiden en de flits lichten lijkt mij super gaaf.
En dan t gegil van meiden er boven uit!!

Milca schreef:

21-06-2018

Binnenkort komt de zoon van mijn vriend ons bezoeken vanuit Engeland, het lijkt me geweldig om hem en mijn eigen zoon de stuipen op het lijf te jagen! 😈

Iwan schreef:

21-06-2018

Graag kom ik als vaste klant in aanmerking voor de 4 gratis tickets.
Vast bedankt.

daisy de jong schreef:

21-06-2018

Ik heb dit nog nooit gezien en door het verhaal dat jullie hebben geschreven ben ik dol enthousiast.

Jolanda Claassen schreef:

21-06-2018

Dan loop je langs, gluur je naar binnen en zie je ineens iemand terug staren die op z'n zachtst gezegd eng is,.
Die je naar binnen probeert te lokken voor een kijkje in de kelder... en dan hoor je ook het gelach, waarom weet ik niet zo goed maar het kriebelt wel!
Het lijkt mij heel leuk dat een keer uit te vinden... wat vind ik daar in die 'dungeon' brrrrrrrrr?! ! :-)

Marjo schreef:

21-06-2018

Zal het echt enorm leuk vinden en waarderen om het vernieuwde Amsterdam Dungeon nu met de gratis kaarten te bezoeken of deze nu tipt aan Dungeon England. Beide Dungeons bezocht de afgelopen 2 jaar. Ik hoop iets van jullie te horen!

Janet schreef:

21-06-2018

Heel graag 4 tickets!!!!!!!!!!

Olga schreef:

21-06-2018

"Wij nemen jou graag mee in wat we daar gezien en beleeft hebben."
Nadat ik me kapot geschrokken ben van de enorme taalfout (beleeft) in uw e-mail, durf ik de uitdaging wel aan om de Amsterdam Dungeon binnen te gaan. Daarom hoop ik de kaartjes te winnen.

Moon de Boer schreef:

21-06-2018

Het onverwachte lijkt me heel spannend. Het personeel doet dingen die je niet verwacht .

Elly Molenaar schreef:

21-06-2018

Tja... ik wil eigenlijk heel erg graag de kaartjes voor mijn grote nichtjes winnen! Zij vinden dat vast super leuk! Echt iets voor hun!!!
Dus het antw moet ik schuldig blijven ....
Ben al blij een beetje digitaal te zijn...
Hopelijk maak ik dan toch een kansje voor hun?
Lieve groet Elly 🍀🍀🍀

v d heuvel schreef:

21-06-2018

Graag komen we in aanmerking voor deze gratis kaartjes .Wil eens echt zien of puber Wesley Hilbolling niet bang gaat worden

Ton schreef:

21-06-2018

Mijn kleinderen zijn dol op eng!

Marloes schreef:

21-06-2018

Voor dat ik jullie artikel helemaal uit had gelezen kwam ik al tot de conclusie dat the forest of the dead wel heel eng zou zijn. Alleen bij de naam krijg ik al rillingen.

Maartje schreef:

21-06-2018

Ik wil graag meedoen om kaartjes te winnen voor mijn dochter. Ik denk dat zij het fantastisch gaat vinden om hier naartoe te gaan en het mee te beleven. In principe kan het haar nooit eng genoeg zijn!!!

Maudy Stroombergen schreef:

21-06-2018

Het lijkt mij werkelijk fantastisch om de kaartjes voor de Amsterdam Dungeons te winnen! Heb al reeds een bezoek gebracht aan de Dungeons in York en Londen en was in april van dit jaar zelfs nog in de Dungeons van Warwick Castle! Uiteraard hoort een bezoek aan de Amsterdam Dungeons hier dan ook bij om uit te vinden of dit ècht de engste van allemaal is!

Merel schreef:

21-06-2018

Het lijkt me super Cool om hier aan mee te doen. Ik ben er al een keer geweest maar niet in de forest, dus hoop echt dat ik dit nog een keer kan meemaken

Jeroen schreef:

20-06-2018

Super leuk uitje! Een keer eerder geweest met mijn werk. Ben erg benieuwd naar The Forest of the Dead dus kom binnenkort zeker een keer langs.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.