Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Beeld & Geluid Hilversum

Gemiddelde

5 van 5 sterren / 2 recensies

Wouter schreef:

Trust Score:

30-10-2023

"Aanrader! tip: combineer met Hillywood tour"

Wat hebben wij genoten van ons dagje in het Beeld & Geluid museum. Alvorens de tour hebben we eerst nog de Hillywood tour gedaan. Hierbij krijg je in een soort van treintje een rondleiding door het mediapark. Zelf tot in sommige studios. We hebben op de echte Voice stoelen mogen zitten en nog andere bijzondere dingen gezien.
Ook het museum was een enorme beleving en de kinderen waren er niet weg te slaan. Erg bijzonder hoe ze met computers de hele beleving interactief hebben gemaakt. Het hele museum is als het ware een computergame. Daarmee is het denk ik wel minder geschikt voor oudere mensen maar dit weet ik niet uit eigen ervaring.


Debby schreef:

Trust Score:

23-10-2023

"Geweldig museum"

We hebben daar een paar uur rondgelopen en nog hadden we tijd tekort.
Het interactieve gedeelte waar je met je eigen foto overal in kan loggen werkt heel goed en maakt dat je overal graag wil kijken.
Dit is zeker nog een museum waar we nog eens heen zullen gaan.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Beeld & Geluid Hilversum


Klik hier om onjuiste gegevens van Beeld & Geluid Hilversum te melden