Beeld & Geluid Hilversum

(5/5)  2 recensies

Beeld & Geluid beheert een van 's werelds grootste gedigitaliseerde media-archieven, dat een schat aan inhoud omvat, waaronder radio- en televisie-uitzendingen, YouTube-video's, objecten, geschreven pers, podcasts en games. De groeiende collectie van media wordt zorgvuldig bewaard als cultureel erfgoed voor de toekomst, terwijl ze tegelijkertijd nauwlettend de ontwikkelingen in het mondiale medialandschap volgen.


in Hilversum kom je alles te weten over de media


Naast de locatie in Hilversum kan je ook nog Beeld en Geluid Den Haag bezoeken. Op beide locaties worden er talloze publieksactiviteiten, debatten en lezingen georganiseerd die toegankelijk zijn voor mensen van alle leeftijden. Voor scholen biedt Beeld en Geluid uitgebreide workshops aan op het gebied van mediawijsheid

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €19,50

8 t/m 17 jaar €12,50

CJP, student €9,50

0 t/m 7 jaar gratis

Museumkaart gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Beeld & Geluid Hilversum

(Pagina 1 van 1)

 

"Aanrader! tip: combineer met Hillywood tour"

Wouter   -   30-10-2023

30-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Aanrader! tip: combineer met Hillywood tour"

Wat hebben wij genoten van ons dagje in het Beeld & Geluid museum. Alvorens de tour hebben we eerst nog de Hillywood tour gedaan. Hierbij krijg je in een soort van treintje een rondleiding door het mediapark. Zelf tot in sommige studios. We hebben op de echte Voice stoelen mogen zitten en nog andere bijzondere dingen gezien. Ook het museum was een enorme beleving en de kinderen waren er niet weg te slaan. Erg bijzonder hoe ze met computers de hele beleving interactief hebben gemaakt. Het hele museum is als het ware een computergame. Daarmee is het denk ik wel minder geschikt voor oudere mensen maar dit weet ik niet uit eigen ervaring.

Lees verder  


"Geweldig museum"

Debby   -   23-10-2023

23-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geweldig museum"

We hebben daar een paar uur rondgelopen en nog hadden we tijd tekort. Het interactieve gedeelte waar je met je eigen foto overal in kan loggen werkt heel goed en maakt dat je overal graag wil kijken. Dit is zeker nog een museum waar we nog eens heen zullen gaan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Beeld & Geluid Hilversum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Beeld & Geluid Hilversum te melden