Recensies Zwembad het Hofbad

Gemiddelde

2.4 van 5 sterren / 49 recensies
Pagina 1 van 8

Heleen schreef:

28-04-2023

"Hele rare toegangseisen, star en onvriendelijk personeel"

Raar beleid met een pasje waarop je identificatie gegevens + een foto van jezelf worden gezet; werkelijk nog nooit mee gemaakt, maar anders kwam je niet binnen. Ook heel star in beleid, er was een 14 jarige die zijn id-kaart niet bij zich had (terwijl zijn nichtje van 14 al binnen was zonder dat hier bij haar om gevraagd was, en ook terwijl zijn moeder die gezag draagt erbij was en zij wel al haar gegevens op pasje kon zetten), maar hij kwam er echt niet in terwijl we niet in de buurt woonden en hij het dus niet even thuis kon ophalen. Na veel gepraat zijn de 4 van de groep die al binnen waren ook maar vertrokken, want een familie uitje waarbij er 2 niet worden toegelaten is niet echt leuk. Personeel en leidinggevende erg star, regels om de regels lijkt het wel. Ga er nooit meer heen.


ACN schreef:

25-03-2023

"Schoon zwembad"

Schoon zwembad met oplettende aardige badmeesters


Astrid schreef:

16-09-2022

"Banen zwemmen"

Dame bij de kassa/informatie balie is top!!!
Druk, druk, druk en daardoor kun je niet vlot door banen zwemmen. Denkt een badmeester op basis van een niet objectieve beoordeling ook nog aan te geven dat je in de afgezette banen mag zwemmen als je geen borstcrawl op dat moment zwemt. We betalen allemaal hetzelfde tarief en er is overigens nergens aangegeven (ook niet in de huisregels) aan welke criteria voldaan hoort te worden en er zijn ook geen borden. Zou anders niet eens de moeite nemen daar te komen. Jammer eigenlijk....


Hedyjane schreef:

22-08-2022

"Redelijk goede eerste indruk "

Top was: Fantastische Hollywood Entree voor wat dat waard is; lekker zwemmen zonder banen lijnen gaat prima. Heerlijk bad, gaaf personeel. Weet wel vooraf hoelang je mag zwemmen want ze melden plots dat het bad over 5 minuten dicht gaat. Wow. Achteraf bleek het deel voor families nog open te blijven. Ik zie een verschil tussen de €3,40 hier op de site en €4,30 die ik feitelijk betaalde 20 aug.22 j.l. Hoe dan dat???
Enige gemis: koude douche bij het wedstrijdbad is wel zo profi


Hanneke Simon schreef:

20-08-2022

"was fijn zwemmen"

ik heb in de zomervakantie,
met dat hele warme weer ,een dag van 11.00 tot 15.30 in het Hofbad doorgebracht
de sfeer was uitmuntend
eerst baantjes gezwommen daarna in het bad met de glijbaan geweest
ik heb me prima vermaakt.
ik vind het een heel mooi zwembad
om trots op te zijn


Albasheer schreef:

07-08-2022

"Leuk plek"

Leuk zwembad echt geschikt voor families!


Volgende pagina  

  Terug naar Zwembad het Hofbad


Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad het Hofbad te melden