Zwembad het Hofbad

(2.3/5)  33 recensies

Zwembad Het Hofbad is een nieuw zwembad in de Haagse wijk Ypenburg. Het zwembad biedt veel verschillende zwemactiviteiten, zoals gezinszwemmen en aquarobic.

 

Het zwembad is voorzien van een 50 meter bad, 4 springplanken en een duiktoren van 5 meter hoog. Verder vind je er nog een lekker recreatiebad met een 60 meter lange glijbaan. In de horeca van het zwembad kun je terecht voor een kop koffie, patatje, lunch en zelf een diner op aanvraag.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag 13.00 - 15.00 uur.

Dinsdag 7.00 - 21.00 uur.

Woensdag 9.00 - 22.00 uur.

Donderdag 7.00 - 21.30 uur.

Vrijdag 12.00 - 15.00 uur.

Zaterdag 9.30 - 16.00 uur.

Zondag 9.30 - 16.00 uur.

 

* Tijdens vakantie gelden andere openingstijden.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen € 3,40

Tot en met 15 jaar € 2,70

65+ € 2,70

 


33 Recensies over Zwembad het Hofbad

(Pagina 1 van 4)

 

"toegang "

Ellen   -   29-07-2020

29-07-2020

"toegang "

Alleen voor kinderen tot 17 jaar,, let op. Dit is erg letterlijk. Volwassenen mogen niet naar binnen. Vele kinderen dus teleurgesteld weer naar huis. Een jong kind laat je niet alleen achter. De openingstijden in vakantie moeten echt ruimer! De hele dag, en ook voor het gezin met (groot)ouders.

Lees verder  


"Vervelende jongens"

Cvdh1975   -   26-07-2020

26-07-2020

"Vervelende jongens"

Het is een leuk zwembad maar er zijn jongens die niet opletten dat er ook anderen mensen in het zwembad zijn. Ook wanneer het zwembad bijna gaat sluiten gaan deze jongens op de deuren van de omkleed hokjes slaan en over de rand kijken. Je verwacht dat er toezicht is op het moment van vertrek.

Lees verder  


"Het is een mooi zwembad"

T.Huisman   -   21-06-2019

21-06-2019

"Het is een mooi zwembad"

Ja, het is wel goed dat zij hun ID kaart of paspoort moeten tonen naar aanleiding van incidenten in het verleden wordt dat gedaan om het veilig te houden en eventuele raddraaiers kunnen worden aangepakt en komen nooit weer binnen als dat is gedaan. Geweld belaging en aanranding je, dan moet je wel je identiteitskaart tonen om er zeker van te zijn dat het veilig blijft. Types die nergens om geven en niet om zeggen geven en instructies niet opvolgen . Daar wil je zo snel mogelijk van af en dat ze zo snel mogelijk worden getraceerd om verdere terreur en hinder te voorkomen. Het zwembad is van iedereen en iedereen moet zich laten identificeren. Het is voor hun veiligheid. Sommigen voelen zich persoonlijk aangesproken omdat ze denken van hoe kunnen ze denken dat we dat doen maar dat is uit voorzorgsmaatregel en zo is er beter toezicht. Er zijn enkelen die het verzieken en je weet het maar nooit en op die manier kunnen deze personen beter opsporen aanspreken en hun voorgoed de toegang weigeren en ook bij andere zwembaden als ze daar naar toe gaan om het zelfde te doen.

Lees verder  


"Prima zwembad. Door strenge toegangscontrole goede sfeer!"

Paul   -   31-03-2019

31-03-2019

"Prima zwembad. Door strenge toegangscontrole goede sfeer!"

Niks niet goed.


"Arrogante badmeesters en vuil water"

Youri   -   01-03-2019

01-03-2019

"Arrogante badmeesters en vuil water"

Het water is erg vuil. Altijd als ik er kom ben ik gelijk verkouden!! Waarschijnlijk omdat het water vol met chloor zit. Daarnaast zijn de badmeesters en de mensen achter de balie heel chagrijnig en onbeleefd. Er is een paspoortcontrole alsof het een controle is op een vliegveld. Echt schoftelijk slecht

Lees verder  


"Wel eerst heelhuids langs de "UBER politie" aan de balie"

Petra   -   04-01-2019

04-01-2019

"Wel eerst heelhuids langs de "UBER politie" aan de balie"

Neem je paspoort mee. Een kopie van je paspoort, was voor mijn zoon niet genoeg. En toen ik het nabracht van thuis, en aan de balie graag wilde zeggen dat ik het wat overdreven vind dat je om binnen te komen een echt paspoort mee moet nemen, zij de dame achter de balie dat je ook een paspoort voor de politie moet kunnen tonen. Toen ik zij dat zij niet van de politie was en dat ik voor het aanvragen van mijn hypotheek gewoon ook kan beginnen met een kopie, vond je ze dat ik schreeuwde en zij ze dat ze mijn zoon ook de toegang kon weigeren omdat ik mij "misdroeg". Toen ik vroeg of er dan iemand anders van het bad bij kon komen zodat ik er wel iets over kon zeggen, kwam een andere dame erbij en die stelde daarna op zeggen van de gesluierde bijna-politie vrouw die aan de balie zit, zonder mij te vragen, meteen vast dat het een voldongen feit was dat ik had geschreeuwd. Ik zei dat ik wilde doorgeven dat ik het als klant overdreven vind om niet met een kopie van je paspoort naar binnen te mogen. Dat moest ik maar aan de Wethouder zeggen dan en verder moest ik mij goed gedragen want mijn gedrag was 'persoonlijk' en 'niet gewenst'. Ik ben toen maar weggelopen. Mijn zoon vond het natuurlijk vreselijk, maar die mocht tenslotte wel door naar zijn vrienden die al meer dan een half uur in het water lagen, omdat die wel een echt paspoort bij zich hadden. Ik ben dat van mijn zoon uit Pijnacker komen nabrengen zodat hij door deze controle heen kon komen. Toen ik wegliep was ik wel boos. Ik voel me echt totaal gekoeioneerd door een stel UBER dames die wel voor je uitmaken of je je gedraagt of niet en of je kind, zelfs met paspoort, naar binnen mag, of niet. Je kunt er helemaal niets tegeninbrengen lijkt. Hun oordeel is wet en dat straalt er vanaf. Heel onvriendelijk. Ik heb besloten zelf geen banen meer te willen gaan zwemmen in dit onvriendeijke bad. Petra uit Pijnacker

Lees verder  


"Is dit een concentratiekamp of AZC? Omgekeerde wereld....."

Jade   -   03-11-2018

03-11-2018

"Is dit een concentratiekamp of AZC? Omgekeerde wereld....."

Belachelijke paspoortcontrole aan de poort. Het Hofbad weet precies welk type gasten hier de boel verzieken maar laten ze gewoon binnen om geen problemen te krijgen, ook zie je ze met een pasje van een ander via de snelpoortjes naar binnen gaan, maar de kassamedewerkers kijken zichtbaar weg. Als je bij een zichtbare pesterij bij de badmeester opmerkt dat die paspoortcontrole dus blijkbaar niet werkt, en vraagt waarom hun nu niet ingrijpen, wordt letterlijk vertelt "ik en al mijn collega's weten dat de paspoortcontrole niet werkt maar het is een besluit van de directie voor de buitenwereld-er worden geen groepjes misdragende jongeren meer uitgezet want dat is slecht voor ons imago wordt gezegt-ik en meerdere van mijn collega's durven die gasten niet meer aan te spreken, want wij voelen ons niet gesteund en de directie snapt niet dat ik na het werk ook veilig naar huis wil fietsen" ..... Wat erg zij ik, ik vroeg waarom ga je niet weg en waarom pik je dat? " Omdat je anders een slechte beoordeling krijgt" was het antwoord. Daarom noem ik het een concentratiekamp voor de badmeesters. Overigens geen last van AZC hangers, die gedragen zich prima. Ik noem het een AZC omdat hetzelfde (in Nederland geboren AZC type) gasten hier de baas blijkbaar zijn en hun gang kunnen gaan. Overigens, twee oudere "opa'tjes" hoefden hun legitimatie niet te laten zien bij de kassa...want om hun ging het niet...waarom dan wel over mij (9 jaar) en mijn broertje van 4, en mijn papa? Bij de kassa zijn ze ijskoud, net als het water. Ga lekker zwemmen in Pijnacker of Waddinxveen, warm en welkom ben je daar.

Lees verder  


"Onprettige sfeer, zowel aan de kassa als in het bad"

suzanne   -   24-10-2018

24-10-2018

"Onprettige sfeer, zowel aan de kassa als in het bad"

Ongecompliceerd in de herfstvakantie naar het zwembad is helaas niet meer van deze tijd.Bij de kassa zijn ze onverbitterlijk, ook kinderen worden zonder pardonnaar huis gesuurd als er geen origineel en geldige legitimatie aanwezig is. Oké, dat is blijkbaar nodig vandaag de dag. Als dat de sfeer in het zwembad nou ten goede zou komen...maar dat is helaas ook niet het geval. Mijn kinderen willen er niet meer heen.

Lees verder  


"Nooit meer. Super onvriendelijk achter de kassa"

Ron   -   13-10-2018

13-10-2018

"Nooit meer. Super onvriendelijk achter de kassa"

Als je invalide bent en niet goed kan zien en wilt kijken naar hoe je babies zwemmen wordt je alsnog naar boven gestuurd. Geen begrip door de Turkse vrouw achter de kassa. Op alle vragen een korte harde Nee als antwoord. Vanaf het restaurant kan je niet uitkijken op het baby bad of middenbad waar dus de kinderen spelen. Super slecht en dit nog nooit meegemaakt

Lees verder  


"Alleen voor banenzwemmen"

Karin   -   26-09-2018

26-09-2018

"Alleen voor banenzwemmen"

Banenzwemmen ok geregeld, 50m bad zwemt wel echt lekker, 4 banen waar lijnen liggen en voor recreanten ruimte daarnaast om kriskras te ‘zwemmen’. Wel altijd erg druk, waarom niet meer momenten voor banenzwemmen? Legitimatieplicht is al veel over geschreven, ik vind het ook doorgeslagen; zelfs met een zwempas waar mijn foto en naam op stond werd ik naar huis gestuurd. Als deze legitimatieplicht nu ook nog voor meer veiligheid zou zorgen... helaas

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad het Hofbad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad het Hofbad te melden