Zwembad het Hofbad

(2.3/5)  27 recensies

Zwembad Het Hofbad is een nieuw zwembad in de Haagse wijk Ypenburg. Het zwembad biedt veel verschillende zwemactiviteiten, zoals gezinszwemmen en aquarobic.

 

Het zwembad is voorzien van een 50 meter bad, 4 springplanken en een duiktoren van 5 meter hoog. Verder vind je er nog een lekker recreatiebad met een 60 meter lange glijbaan. In de horeca van het zwembad kun je terecht voor een kop koffie, patatje, lunch en zelf een diner op aanvraag.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag 13.00 - 15.00 uur.

Dinsdag 7.00 - 21.00 uur.

Woensdag 9.00 - 22.00 uur.

Donderdag 7.00 - 21.30 uur.

Vrijdag 12.00 - 15.00 uur.

Zaterdag 9.30 - 16.00 uur.

Zondag 9.30 - 16.00 uur.

 

* Tijdens vakantie gelden andere openingstijden.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen € 3,40

Tot en met 15 jaar € 2,70

65+ € 2,70

 


27 Recensies over Zwembad het Hofbad

(Pagina 1 van 3)

 

"Is dit een concentratiekamp of AZC? Omgekeerde wereld....."

Jade   -   03-11-2018

03-11-2018

"Is dit een concentratiekamp of AZC? Omgekeerde wereld....."

Belachelijke paspoortcontrole aan de poort. Het Hofbad weet precies welk type gasten hier de boel verzieken maar laten ze gewoon binnen om geen problemen te krijgen, ook zie je ze met een pasje van een ander via de snelpoortjes naar binnen gaan, maar de kassamedewerkers kijken zichtbaar weg. Als je bij een zichtbare pesterij bij de badmeester opmerkt dat die paspoortcontrole dus blijkbaar niet werkt, en vraagt waarom hun nu niet ingrijpen, wordt letterlijk vertelt "ik en al mijn collega's weten dat de paspoortcontrole niet werkt maar het is een besluit van de directie voor de buitenwereld-er worden geen groepjes misdragende jongeren meer uitgezet want dat is slecht voor ons imago wordt gezegt-ik en meerdere van mijn collega's durven die gasten niet meer aan te spreken, want wij voelen ons niet gesteund en de directie snapt niet dat ik na het werk ook veilig naar huis wil fietsen" ..... Wat erg zij ik, ik vroeg waarom ga je niet weg en waarom pik je dat? " Omdat je anders een slechte beoordeling krijgt" was het antwoord. Daarom noem ik het een concentratiekamp voor de badmeesters. Overigens geen last van AZC hangers, die gedragen zich prima. Ik noem het een AZC omdat hetzelfde (in Nederland geboren AZC type) gasten hier de baas blijkbaar zijn en hun gang kunnen gaan. Overigens, twee oudere "opa'tjes" hoefden hun legitimatie niet te laten zien bij de kassa...want om hun ging het niet...waarom dan wel over mij (9 jaar) en mijn broertje van 4, en mijn papa? Bij de kassa zijn ze ijskoud, net als het water. Ga lekker zwemmen in Pijnacker of Waddinxveen, warm en welkom ben je daar.

Lees verder  


"Onprettige sfeer, zowel aan de kassa als in het bad"

suzanne   -   24-10-2018

24-10-2018

"Onprettige sfeer, zowel aan de kassa als in het bad"

Ongecompliceerd in de herfstvakantie naar het zwembad is helaas niet meer van deze tijd.Bij de kassa zijn ze onverbitterlijk, ook kinderen worden zonder pardonnaar huis gesuurd als er geen origineel en geldige legitimatie aanwezig is. Oké, dat is blijkbaar nodig vandaag de dag. Als dat de sfeer in het zwembad nou ten goede zou komen...maar dat is helaas ook niet het geval. Mijn kinderen willen er niet meer heen.

Lees verder  


"Nooit meer. Super onvriendelijk achter de kassa"

Ron   -   13-10-2018

13-10-2018

"Nooit meer. Super onvriendelijk achter de kassa"

Als je invalide bent en niet goed kan zien en wilt kijken naar hoe je babies zwemmen wordt je alsnog naar boven gestuurd. Geen begrip door de Turkse vrouw achter de kassa. Op alle vragen een korte harde Nee als antwoord. Vanaf het restaurant kan je niet uitkijken op het baby bad of middenbad waar dus de kinderen spelen. Super slecht en dit nog nooit meegemaakt

Lees verder  


"Alleen voor banenzwemmen"

Karin   -   26-09-2018

26-09-2018

"Alleen voor banenzwemmen"

Banenzwemmen ok geregeld, 50m bad zwemt wel echt lekker, 4 banen waar lijnen liggen en voor recreanten ruimte daarnaast om kriskras te ‘zwemmen’. Wel altijd erg druk, waarom niet meer momenten voor banenzwemmen? Legitimatieplicht is al veel over geschreven, ik vind het ook doorgeslagen; zelfs met een zwempas waar mijn foto en naam op stond werd ik naar huis gestuurd. Als deze legitimatieplicht nu ook nog voor meer veiligheid zou zorgen... helaas

Lees verder  


"Etnische discriminatie voor gewone Nederlanders"

Petra   -   23-09-2018

23-09-2018

"Etnische discriminatie voor gewone Nederlanders"

Omdat typeB gasten de boel terroriseren, en het Hofbad voor eigen veiligheid niet in durft te grijpen, is er een grenscontrole regiem ingevoerd voor de normale mensen. Ouders, opa's en oma's met kindjes moeten zich identificeren!! omdat typeB volk de boel heeft verziekt. Omdat het Hofbad "niet wil discrimineren" wordt iedereen zijn ID gevraagd. Maar als je toch in het zwembad zit zie je dat er nog steeds weg wordt gekeken als typeB gasten de boel verzieken of andere mensen intimideren. En dan vraag je waarom ikzelf mijn paspoort heb moeten laten zien en dat de badmeester nu niet ingrijpt(terwijl typeB gasten iemand duidelijk een stelletje bedrijgen) "als ik iets doe, staan ze me straks zelf op te wachten bij de fietsenstalling als ik klaar ben met mijn werk hier-ik wil geen moeilijkheden"...... Laatste keer (8 september 2018)in dit zwembad, ik voel me niet veilig in deze schurkenst(r)aat.

Lees verder  


"Nooit meer"

Linda   -   04-09-2018

04-09-2018

"Nooit meer"

Vervelend volk. Veel incidenten. Helaas blijft dit binnen de deuren van het zwembad en politie. Zwembad pas is in dit geval een systeem wat zinloos is.

Lees verder  


"Mooi zwembad"

Anneke   -   08-07-2018

08-07-2018

"Mooi zwembad"

Leuk zeemeermin feestje gehad. Personeel was erg vriendelijk. Helaas liep er onfatsoenlijk volk rond waardoor het feestje vervelend eindigde. Iemand wijzen op het feit dat hij in een kleedkamer zit die bedoeld is voor zeemeermin feestjes is geen goed idee. (Stond trouwens ook op de deur aangegeven) Meneer werd woedend. De kinderen waren daar nogal van onder de indruk. Erg jammer! Verder erg mooi zwembad waar we vast nog wel eens naar toe zullen gaan.

Lees verder  


"Geen id? Niet zwemmen."

Tim   -   01-05-2018

01-05-2018

"Geen id? Niet zwemmen."

Voor ons jaar samen wilde mijn vriendin en ik gaan zwemmen, ik woon niet in de buurt en door stakingen veel moeite gedaan er te komen. Helaas heb ik geen ID kaart en lag mijn paspoort bij mijn vader (ouders gescheiden) die in Utrecht woont. De vrouw aan de balie zei dood leuk: Dan houdt het op. Terwijl ik een foto bij me had van mijn pasport. Het is serieus een zwembad. Het kan niet dat je mensen weigert, ondanks dat zij 'niet kunnen bewijzen wie zij zijn' . Hofbad, bedankt voor het verzieken wat een leuk uitje had moeten zijn. Ik hoop dat jullie failliet gaan.

Lees verder  


"het water werd kouder waardoor ik er niet meer in kon (kramp kreeg)"

Mw. Veldhuijsen   -   30-04-2018

30-04-2018

"het water werd kouder waardoor ik er niet meer in kon (kramp kreeg)"

Het is een leuk zwembad =goed te fris water = niet goed, zeker niet voor de prijs


"Nooit meer"

PH   -   25-03-2018

25-03-2018

"Nooit meer"

Veel incidenten.... helaas niet terug te lezen in de media. Controle legitimatie stelt weinig voor. Mijn kinderen na een hele nare ervaring nooit meer Hofbad!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad het Hofbad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Ook interessant

Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad het Hofbad te melden