Europarcs De Biesbosch

Op rijafstand van Nationaal Park De Biesbosch en net buiten de gezellige stad Dordrecht ligt EuroParcs De Biesbosch. Het vakantiepark heeft een jachthaven waar je een aanlegplaats kunt huren. Van hieruit vaar je zo de natuur in, het avontuur tegemoet! Ook liggen bruisende steden als Rotterdam en Breda vlakbij.


Vaar samen over de Biesbosch


Nationaal Park de Biesbosch

EuroParcs De Biesbosch doet zijn naam eer aan: het ligt op de kruising van het Hollands Diep en de Dordtse Kil en vlak bij Nationaal Park De Biesbosch. Vanaf de jachthaven vaar je zo met een boot naar dit uitgestrekte natuurgebied. In deze unieke rivierdelta met getijden vind je wilgenbossen, kreken en eilanden. Een perfecte plek om op avontuur te gaan en op de fiets, lopend of in een bootje te verkennen. Sowieso kom je hier veel (water)vogels tegen en met een beetje geluk spot je zelfs een bever! Vanaf het bezoekerscentrum van De Biesbosch in Dordrecht worden ook avontuurlijke excursies georganiseerd. Overdag of juist ’s nachts. Compleet met een kampvuur en spannende verhalen.


Faciliteiten

  • Animate
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Jachthaven
  • Board academy

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs De Biesbosch

Hoeveel sterren geef jij Europarcs De Biesbosch?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs De Biesbosch te melden