Faunapark Flakkee

Faunapark Flakkee is gelegen in de Duivenwaardsepolder, u kunt hier dieren zien die bijna in geen enkele andere dierentuin te zien zijn, zoals bijvoorbeeld de hutia’s, de tijgergenetkat, tayra’s en zelfs een prachtige moeraskat die in de hele Benelux verder niet te zien is. U wordt verwelkomt door de stokstaartjes die al op u wachten, de uilen kijken vanuit de hoogte op u neer terwijl u de ara’s al van verre hoort roepen. Geniet van de mooie tuin terwijl u langs de actieve neusberen loopt, de acrobatische toeren van de tayra’s bewondert of de eerste zwemles van de capybara’s ziet. Tijdens uw wandeling kunt u vergezeld worden door een van de pauwen.


Bewonder de capybara in Faunapark Flakkee

 

Faunapak Flakkee heeft grotendeels verharde paden waardoor het ook geschikt is voor de minder valide bezoeker, omdat het park niet te groot is en overzichtelijk, de dieren van dichtbij te zien zijn is het voor jong en oud een leuk dagje uit. Na alle opgedane indrukken kunt u de dag afsluiten met een drankje op het gezellige terras terwijl de kinderen nog in de speeltuin kunnen ravotten of zich kunnen vermaken op de 18 holes midgetgolfbaan.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

T/m 2 jaar gratis

Kinderen 3 t/m 12 jaar €10,50

Vanaf 13 jaar en ouder €13,00

Midgetgolf €3,50

Speurtocht €1,50

Gratis parkeren


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Faunapark Flakkee

Hoeveel sterren geef jij Faunapark Flakkee?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Faunapark Flakkee te melden