La Galleria Boulevard Scheveningen

(4/5)  1 recensies

La Galleria is een Italiaanse restaurant keten met restaurants en een winebar aan de kust van Scheveningen, Kijkduin en Noordwijk. Alle restaurants hebben een moderne, warme Italiaanse sfeer en de winebar heeft een moderne industriele uitstraling. De menukaarten zijn uitgebreid met zowel klassieke als hedendaagse Italiaanse gerechten. Iedere chef heeft zijn eigen specialiteiten en invloeden wat een bezoek aan alle vestigingen de moeite waard maakt.

 Aan de boulevard van Scheveningen vindt u olijfbomen, warme tinten, een kleurrijke tegelvloer en schitterend meubilair: in deze intieme ambiance serveert La Galleria Boulevard Scheveningen de klassieke gerechten uit de Italiaanse keuken. Met uitzicht op de boulevard, het strand en de pier van Scheveningen waant u zich in een stukje Italië aan de Hollandse kust. Live muziek zorgt in de weekenden voor een extra dimensie aan uw avondje uit.

 

Door het verwarmde, en bij slecht weer overdekte, terras kunt u hier het hele jaar door van vroeg in de ochtend tot ‘s avonds laat heerlijk vertoeven.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Pizza normaal vanaf €11,00

Pizza mega vanaf €19,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


1 Recensies over La Galleria Boulevard Scheveningen

(Pagina 1 van 1)

 

Wouter   -   08-05-2012

08-05-2012

Reageer op deze review

Lekker en gezellig eten. Het restaurant is verzorgt en het personeel vriendelijk. Dankzij de terrasverwarming kun je ook met minder goed weer lekker op het terras zitten en naar het strand en de boulevard kijken. Ze hebben ook een extra leuke prijs voor de pizza's op doordeweekse dagen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij La Galleria Boulevard Scheveningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van La Galleria Boulevard Scheveningen te melden