La Galleria Kijkduin

Helaas, La Galleria Kijkduin is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Den Haag en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Den Haag.


Bekijk ook:


La Galleria is een Italiaanse restaurant keten met restaurants aan de kust van Scheveningen, Kijkduin en Noordwijk. De vier restaurants hebben een moderne, warme Italiaanse uitstraling. De menukaarten zijn uitgebreid met zowel klassieke als hedendaagse Italiaanse gerechten. Iedere chef heeft zijn eigen specialiteiten en invloeden wat een bezoek aan alle restaurants de moeite waard maakt.

 

Aan de boulevard van Kijkduin vindt u La Galleria Kijkduin. Een intieme Italiaanse huiskamer met kroonluchters en oude foto’s aan de wand. Aan de voorkant kunt u heerlijk zitten op een licht, indien nodig verwarmd en overdenkt, terras in warme beigetinten met uitzicht over zee. Een gastvriendelijk team staat met een lach voor u klaar. Ondersteund door twee bekwame chefs wordt u dagelijks verwend met heerlijke Italiaanse creaties.

 

 


0 Recensies over La Galleria Kijkduin

Hoeveel sterren geef jij La Galleria Kijkduin?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van La Galleria Kijkduin te melden