Outside Escape Gouda

Ontdek Gouda op een nieuwe manier door onderweg raadsels op te lossen en de stad te verkennen! Deze uitdagende city escape voert je langs zowel de bekende als de minder bekende plekken van de stad. Samen met je teamgenoten ga je op zoek naar aanwijzingen om een plaatselijk mysterie op te lossen, met een uniek verhaal dat speciaal voor Gouda is ontworpen.


Los allerlei raadsels on in de mooie stad van de kaas


Plankenkoorts

Stap in de wereld van een modern toneelstuk dat zich afspeelt in het eigenzinnige Gouda. Maar wanneer de regisseur van het stuk wordt aangevallen, valt de verdenking op jou. Kun jij de echte dader vinden en je onschuld bewijzen? Ga de uitdaging aan en ontdek de waarheid achter deze intrigerende puzzel!

 

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€25,00 per team


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Gouda

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Gouda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Gouda te melden