Escape Tours Gouda

Inmiddels staat Gouda algemeen bekend om haar kaas, maar wist je dat ze voor dit imago hard hebben moeten strijden met het nabijgelegen dorpje Schoonhoven? Schoonhoven had namelijk ook lekkere kaas, maar had daarnaast ook nog eens een slim kaasmeisje die bij veel (invloed)rijke mannen in de smaak viel. Dat blijkt ook maar weer uit het verhaal van de Escape Tour Gouda.


Dirkje, het kaasmeisje van Schoonhoven, wilde haar kaas ook graag in Gouda verkopen. Ondanks dat koning Lodewijk dit had verboden lukte het haar toch. Dit kwam haar echter duur te zijn want koning Lodewijk strafte haar op brute wijze. Dirkje was zeer geliefd en daarom keerde het volk zich tegen de koning en moest hij op de vlucht slaan. Jullie treden in de voetsporen van de koning en gaan op zoek naar de geheime uitgang van Gouda om op tijd te ontsnappen.




Aan de hand van onze app dwaal je door de binnenstad van Gouda. Beantwoord de vragen, voltooi alle opdrachten en ontcijfer de aanwijzingen om de geheime uitgang te vinden. En redden jullie dit binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Gouda! De zoektocht begint bij de Willem Vroesentuin, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Gouda

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Gouda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Nederland kent prachtige plekken. Ga eens de toerist uithangen in eigen land en breng een bezoek aan Volendam en Marken. Dit blog is een handige blauwdruk voor een dagje uit in Volendam en Marken.

Lees verder...

 

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Gouda te melden