Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Monkey Town Warmond

Gemiddelde

3.6 van 5 sterren / 12 recensies
Pagina 1 van 2

Jelle schreef:

Trust Score:

21-01-2024

"Waardeloze service en lang wachten."Service is hier ver te zoeken. Personeel weet totaal niet hoe belangrijk klantenservice is. Bestellingen duren erg lang wanneer ze hier op letten en nog langer wanneer ze er niet op letten. Zo heb ik 12 minuten moeten wachten op mijn drinken terwijl er geen rij was. Bestelde patat kwam ik karige porties. Waneer ik 1 van de bakjes patat met gemak verspreidde over de andere zonder dat deze uitpuilde en ze hierop aansprak, kreeg ik de opmerking dat de porties daar nu eenmaal zo waren. De rest van de fouten in mijn bestelling werden gelukkig wel hersteld. Jammer dat mijn bestelling al koud was voordat ik bij de balie weg liep. Want ook al is je bestelling klaar en heb je een handige blieper om te melden dat je bestelling klaar is, vergeten ze dit vaak te gebruiken. Dus zat ik met twijfel minuten lang naar mijn bestelling te kijken. Het leek er wel op maar door veel fouten in mijn bestelling toch twijfels. Uiteindelijk hun gevraagd of dat misschien mijn bestelling was. Helaas zag ik dit tafereel bij elke bestelling 1 of meerdere keren terugkomen. Dus dit was geen eenmalig iets maar een constant dingetje.
Plak daarbij dat personeel weinig aandacht heeft naar mensen die aan de balie staan en je komt uit op een armoedig zooitje ongeregeld. Hoewel armoedig, als je bedenkt dat de prijzen in de snackbar stuk lager zijn verwacht je hier geen armoede.

De service hier was zo waardeloos en constant slecht dat wij de volgende keer wel ergens ander heen gaan.

Ondanks de waardeloze of beter gezegd, waarde verminderende service hebben de kinderen het wel naar hun zin gehad. Daarom nog een tweede ster.


Patrick schreef:

Trust Score:

10-12-2023

"Smerige toiletten & Associaal personeel "

Kom hier al best lang en de ervaringen worden er niet beter om.
De toiletten hebben achterstallige schoonmaak en daarnaast is de aankleedkussen ook altijd smerig, overvolle prullenbakken en als je dan naar de balie gaat om hier wat over te zeggen krijg je een grote mond.
Ook heb ik meerdere malen problemen met de "Tosti's" die ik iedere keer zonder gesmolten kaas krijg, het lijkt wel alsof de tosti maar 30 seconden in het tosti ijzer heeft gelegen.
Meerdere keren heb ik dit gezegd maar er wordt niks mee gedaan en krijg vaak een grote mond of er wordt gezegd dat ik dan zelf maar in de keuken moet gaan staan.

Heel jammer voor mijn dochtertje die het hier altijd naar haar zin heeft dat dit allemaal zo moet lopen maar ik zal hier niet meer terug keren.


Debby schreef:

Trust Score:

24-11-2021

"Leuk speelparadijs"

Ik ging met 2 kinderen in de herfstvakantie terwijl het weer niet heel goed was. Dit zal ik een volgende keer niet meer zo snel doen. Er moesten mensen op klapstoeltjes langs de muren zitten en de kinderen hadden opstoppingen bij de glijbaan en trampoline (leken ze verder geen last van te hebben). Ik vind dat ze wel een maximum aan gasten moeten invoeren zeker in deze tijd.
De kinderen hebben zich prima vermaakt en daar gaat het uiteindelijk om.


Lammertink schreef:

Trust Score:

12-01-2018

"Jammer dat er weing "gezonde" afbak broodjes te krijgen zijn."

Schoon! Heel belangrijk.


Willeke schreef:

Trust Score:

20-03-2017

"Schoon, ouders gratis een echt dagje uit!"

Monkey Town is een grote binnenspeeltuin waar de ouders gratis naar binnen mogen en waar voor ons een heerlijke kaart is en prima zitgelegenheid. Voor de kids is er echt van alles te doen en prettig dat de lasergame en de kinderdisco gratis worden aangeboden. Wij hebben genoten en komen er regelmatig


Andre schreef:

Trust Score:

24-02-2017

"Mooie overzichtelijke en grote binnenspeeltuin"

Gratis lasergame, Peuterdans en kidsdisco


Volgende pagina  

  Terug naar Monkey Town Warmond


Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Warmond te melden