Monkey Town Warmond

(3.9/5)  10 recensies

Monkey Town Warmond is in februari 2022 volledig vernieuwd en er zijn tal van nieuwe speelelementen toegevoegd.


De kinderen kunnen bij Monkey Town Warmond klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de exra grote voetbalkooi. Verder hebben ze een tweetal super hoge glijbanen om vanaf te glijden! Daarnaast hebben ze voor de allerkleinste een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

 

De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en wordt bij Monkey Town Warmond lekker verwend met heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen of banken en gratis WiFi. de keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur


Speciale openingstijden

Kerstavond van 9:00 tot 16:00 uur

1e kerstdag gesloten

2e kerstdag van 10:00 tot 16:00 uur

Oudjaarsdag van 10:00 tot 16:00 uur

Nieuwjaarsdag van 10:00 tot 16:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree 8,95

Peutertarief 5,50*

Tot 1 jaar gratis

Begeleiding gratis


*Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar op maandag t/m vrijdag voor 11.30 uur. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt dit tarief.

 


10 Recensies over Monkey Town Warmond

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk speelparadijs"

Debby   -   24-11-2021

24-11-2021

"Leuk speelparadijs"

Ik ging met 2 kinderen in de herfstvakantie terwijl het weer niet heel goed was. Dit zal ik een volgende keer niet meer zo snel doen. Er moesten mensen op klapstoeltjes langs de muren zitten en de kinderen hadden opstoppingen bij de glijbaan en trampoline (leken ze verder geen last van te hebben). Ik vind dat ze wel een maximum aan gasten moeten invoeren zeker in deze tijd. De kinderen hebben zich prima vermaakt en daar gaat het uiteindelijk om.

Lees verder  


"Jammer dat er weing "gezonde" afbak broodjes te krijgen zijn."

Lammertink   -   12-01-2018

12-01-2018

"Jammer dat er weing "gezonde" afbak broodjes te krijgen zijn."

Schoon! Heel belangrijk.


"Schoon, ouders gratis een echt dagje uit!"

Willeke   -   20-03-2017

20-03-2017

"Schoon, ouders gratis een echt dagje uit!"

Monkey Town is een grote binnenspeeltuin waar de ouders gratis naar binnen mogen en waar voor ons een heerlijke kaart is en prima zitgelegenheid. Voor de kids is er echt van alles te doen en prettig dat de lasergame en de kinderdisco gratis worden aangeboden. Wij hebben genoten en komen er regelmatig

Lees verder  


"Mooie overzichtelijke en grote binnenspeeltuin"

Andre   -   24-02-2017

24-02-2017

"Mooie overzichtelijke en grote binnenspeeltuin"

Gratis lasergame, Peuterdans en kidsdisco


"Leuk voor verschillende leeftijden"

Sabrina   -   02-02-2017

02-02-2017

"Leuk voor verschillende leeftijden"

Goed: groot, ruim en overzichtelijk. Standaard toestellen erg leuk, spannend maar veilig. Alles is er, voor verschillende leeftijden. Hoge glijbaan, voetbalveld en trampolines. Ook voor de kleinsten een groot oppervlak. Het is er prima zitten. Extra activiteiten zoals dansles in de ochtend, lasergame voor de wat oudere kinderen zijn ook erg leuk. Niet goed: giga aanbod van allerlei voor kinderen ongezonde etenswaren. Fristi, chocomel, koeken, taartjes allemaal in het zicht. En frituur natuurlijk. Aanbod aan gezonde dingen is zeer schaars en fruit was laatst zelfs op. Zou fijn zijn als een kinderspeeltuin eens actief mee zou werken aan de gezondheid en het voorkomen van overgewicht. Dus gewoon weg die ongezonde producten en friteuse en verkoop fruit, groenten en gewone boterhammen met beleg! Verder is het koud voor de ouders (die alleen maar zitten). Ik denk niet dat monkey town dat op kan lossen want de kinderen hebben het bloedheet van al het klauteren, maar neem dus een warme trui mee.

Lees verder  


Mandy   -   17-03-2016

17-03-2016

Veel te weinig parkeerplekken buiten schooltijden!!! Binnen leuk voor alle leeftijden. Goede horeca met prima prijzen. Schoon en onderhouden. Ideeen voor verbetering: - lage toilet voor kleintjes - loopfietsjes/autootjes/skippyballen (ruimte zat voor :) ) - loungebanken voor ouders - muziek wat harder en diverser

Lees verder  


esther   -   17-03-2016

17-03-2016

Onze kinderen hebben het zo naar hun zin! En wij hebben bijna de hele lunch kaart gehad en allemaal even lekker! Heerlijk ontspannen dagje uit!


Debby   -   10-03-2016

10-03-2016

Wat een leuk speelparadijs! We hebben er een heerlijke dag doorgebracht en we hebben de kinderen amper gezien. Ze waren zo lekker aan het ravotten. De lasergame is een heel leuke toevoeging. Je ziet een kasteeltoren en denkt wat zal daarachter zitten. Daar za dus nog een hele grote ruimte waar de kinderen achter elkaar aan konden rennen om de ander neer te schieten met een laserpistool. Mijn zoontje was erg uitgesproken dat hij hier zijn partijtje wil vieren! We gaan hier zeker nog vaker naartoe.

Lees verder  


Joris   -   29-02-2016

29-02-2016

Heerlijk gezellige dag bij Monkey Town Warmond doorgebracht. Het is een mooie binnenspeeltuin op een mooie locatie. Parkeren doe je niet voor de deur maar 100 meter verderop, dat is geen probleem. In de speeltuin is alles is netjes en verzorgd. Hopelijk houden ze het zo. Er is voldoende afwisseling qua speelattributen. Denk hierbij aan de bekende klim en klauter attributen en de peuterweide. Met als klapper een voetbalweide en vooral een lasergame. Hiervan is 1 spel bij de entree inbegrepen. Er is ook gratis Wifi, alleen om dit te kunnen gebruiken moet je inloggen met je Facebook. Ik als niet Facebook gebruiker vind dit een zeer onzinnige optie. Geef je bezoekers gewoon gratis toegang tot Wifi. Al met al een top speeltuin met voldoende afwisseling voor jonge en oude kinderen. En je kunt er lekker eten. Wij komen zeker terug!

Lees verder  


Jan huisman   -   23-01-2016

23-01-2016

Wel leuk maar mijn kinderen vonden het tegenvallen en daar gaat het om.


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Warmond?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

Het voorjaar, de periode na het winterweer. De natuur komt langzaam weer tot leven en de eerste bollen groeien uit de grond. Her en der zijn zelfs de eerste bloemen al te zien. Maar het is nog geen zomer! De temperaturen zijn nog laag en met regelmaat valt er een lading regen. Wat is dan, in zon een tijd het leukste uitje om met jonge kinderen te doen?

Lees verder...

 

14 Fijne speeltuinen in Leiden en omgeving

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Warmond te melden