Monkey Town Warmond

(3.6/5)  12 recensies

Monkey Town Warmond is in februari 2022 volledig vernieuwd en er zijn tal van nieuwe speelelementen toegevoegd.


De kinderen kunnen bij Monkey Town Warmond klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de exra grote voetbalkooi. Verder hebben ze een tweetal super hoge glijbanen om vanaf te glijden! Daarnaast hebben ze voor de allerkleinste een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

 

De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en wordt bij Monkey Town Warmond lekker verwend met heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen of banken en gratis WiFi. de keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur


Speciale openingstijden

Kerstavond van 9:00 tot 16:00 uur

1e kerstdag gesloten

2e kerstdag van 10:00 tot 16:00 uur

Oudjaarsdag van 10:00 tot 16:00 uur

Nieuwjaarsdag van 10:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €8,95

Peutertarief €5,50*

Tot 1 jaar gratis

Begeleiding gratis


*Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar op maandag t/m vrijdag voor 11.30 uur. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt dit tarief.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


12 Recensies over Monkey Town Warmond

(Pagina 1 van 2)

 

"Waardeloze service en lang wachten."

Jelle   -   21-01-2024

21-01-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Waardeloze service en lang wachten."

Service is hier ver te zoeken. Personeel weet totaal niet hoe belangrijk klantenservice is. Bestellingen duren erg lang wanneer ze hier op letten en nog langer wanneer ze er niet op letten. Zo heb ik 12 minuten moeten wachten op mijn drinken terwijl er geen rij was. Bestelde patat kwam ik karige porties. Waneer ik 1 van de bakjes patat met gemak verspreidde over de andere zonder dat deze uitpuilde en ze hierop aansprak, kreeg ik de opmerking dat de porties daar nu eenmaal zo waren. De rest van de fouten in mijn bestelling werden gelukkig wel hersteld. Jammer dat mijn bestelling al koud was voordat ik bij de balie weg liep. Want ook al is je bestelling klaar en heb je een handige blieper om te melden dat je bestelling klaar is, vergeten ze dit vaak te gebruiken. Dus zat ik met twijfel minuten lang naar mijn bestelling te kijken. Het leek er wel op maar door veel fouten in mijn bestelling toch twijfels. Uiteindelijk hun gevraagd of dat misschien mijn bestelling was. Helaas zag ik dit tafereel bij elke bestelling 1 of meerdere keren terugkomen. Dus dit was geen eenmalig iets maar een constant dingetje. Plak daarbij dat personeel weinig aandacht heeft naar mensen die aan de balie staan en je komt uit op een armoedig zooitje ongeregeld. Hoewel armoedig, als je bedenkt dat de prijzen in de snackbar stuk lager zijn verwacht je hier geen armoede. De service hier was zo waardeloos en constant slecht dat wij de volgende keer wel ergens ander heen gaan. Ondanks de waardeloze of beter gezegd, waarde verminderende service hebben de kinderen het wel naar hun zin gehad. Daarom nog een tweede ster.

Lees verder  


"Smerige toiletten & Associaal personeel "

Patrick   -   10-12-2023

10-12-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Smerige toiletten & Associaal personeel "

Kom hier al best lang en de ervaringen worden er niet beter om. De toiletten hebben achterstallige schoonmaak en daarnaast is de aankleedkussen ook altijd smerig, overvolle prullenbakken en als je dan naar de balie gaat om hier wat over te zeggen krijg je een grote mond. Ook heb ik meerdere malen problemen met de "Tosti's" die ik iedere keer zonder gesmolten kaas krijg, het lijkt wel alsof de tosti maar 30 seconden in het tosti ijzer heeft gelegen. Meerdere keren heb ik dit gezegd maar er wordt niks mee gedaan en krijg vaak een grote mond of er wordt gezegd dat ik dan zelf maar in de keuken moet gaan staan. Heel jammer voor mijn dochtertje die het hier altijd naar haar zin heeft dat dit allemaal zo moet lopen maar ik zal hier niet meer terug keren.

Lees verder  


"Leuk speelparadijs"

Debby   -   24-11-2021

24-11-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk speelparadijs"

Ik ging met 2 kinderen in de herfstvakantie terwijl het weer niet heel goed was. Dit zal ik een volgende keer niet meer zo snel doen. Er moesten mensen op klapstoeltjes langs de muren zitten en de kinderen hadden opstoppingen bij de glijbaan en trampoline (leken ze verder geen last van te hebben). Ik vind dat ze wel een maximum aan gasten moeten invoeren zeker in deze tijd. De kinderen hebben zich prima vermaakt en daar gaat het uiteindelijk om.

Lees verder  


"Jammer dat er weing "gezonde" afbak broodjes te krijgen zijn."

Lammertink   -   12-01-2018

12-01-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Jammer dat er weing "gezonde" afbak broodjes te krijgen zijn."

Schoon! Heel belangrijk.


"Schoon, ouders gratis een echt dagje uit!"

Willeke   -   20-03-2017

20-03-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Schoon, ouders gratis een echt dagje uit!"

Monkey Town is een grote binnenspeeltuin waar de ouders gratis naar binnen mogen en waar voor ons een heerlijke kaart is en prima zitgelegenheid. Voor de kids is er echt van alles te doen en prettig dat de lasergame en de kinderdisco gratis worden aangeboden. Wij hebben genoten en komen er regelmatig

Lees verder  


"Mooie overzichtelijke en grote binnenspeeltuin"

Andre   -   24-02-2017

24-02-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mooie overzichtelijke en grote binnenspeeltuin"

Gratis lasergame, Peuterdans en kidsdisco


"Leuk voor verschillende leeftijden"

Sabrina   -   02-02-2017

02-02-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk voor verschillende leeftijden"

Goed: groot, ruim en overzichtelijk. Standaard toestellen erg leuk, spannend maar veilig. Alles is er, voor verschillende leeftijden. Hoge glijbaan, voetbalveld en trampolines. Ook voor de kleinsten een groot oppervlak. Het is er prima zitten. Extra activiteiten zoals dansles in de ochtend, lasergame voor de wat oudere kinderen zijn ook erg leuk. Niet goed: giga aanbod van allerlei voor kinderen ongezonde etenswaren. Fristi, chocomel, koeken, taartjes allemaal in het zicht. En frituur natuurlijk. Aanbod aan gezonde dingen is zeer schaars en fruit was laatst zelfs op. Zou fijn zijn als een kinderspeeltuin eens actief mee zou werken aan de gezondheid en het voorkomen van overgewicht. Dus gewoon weg die ongezonde producten en friteuse en verkoop fruit, groenten en gewone boterhammen met beleg! Verder is het koud voor de ouders (die alleen maar zitten). Ik denk niet dat monkey town dat op kan lossen want de kinderen hebben het bloedheet van al het klauteren, maar neem dus een warme trui mee.

Lees verder  


esther   -   17-03-2016

17-03-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Onze kinderen hebben het zo naar hun zin! En wij hebben bijna de hele lunch kaart gehad en allemaal even lekker! Heerlijk ontspannen dagje uit!


Mandy   -   17-03-2016

17-03-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Veel te weinig parkeerplekken buiten schooltijden!!! Binnen leuk voor alle leeftijden. Goede horeca met prima prijzen. Schoon en onderhouden. Ideeen voor verbetering: - lage toilet voor kleintjes - loopfietsjes/autootjes/skippyballen (ruimte zat voor :) ) - loungebanken voor ouders - muziek wat harder en diverser

Lees verder  


Debby   -   10-03-2016

10-03-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Wat een leuk speelparadijs! We hebben er een heerlijke dag doorgebracht en we hebben de kinderen amper gezien. Ze waren zo lekker aan het ravotten. De lasergame is een heel leuke toevoeging. Je ziet een kasteeltoren en denkt wat zal daarachter zitten. Daar za dus nog een hele grote ruimte waar de kinderen achter elkaar aan konden rennen om de ander neer te schieten met een laserpistool. Mijn zoontje was erg uitgesproken dat hij hier zijn partijtje wil vieren! We gaan hier zeker nog vaker naartoe.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Warmond?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

13 Tips voor een dagje uit in de Voorjaarsvakantie

13 Tips voor een dagje uit in de Voorjaarsvakantie

Het is voorjaarsvakantie dus de kinderen zijn heerlijk vrij van school. Tijd om leuke dingen te gaan doen. Maar wat..? Geen zorgen! Wij helpen jou bij het vinden van het perfecte dagje uit.

Lees verder...

 

Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

14 Fijne speeltuinen in Leiden en omgeving

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Warmond te melden