Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

Het voorjaar, de periode na het winterweer. De natuur komt langzaam weer tot leven en de eerste bollen groeien uit de grond. Her en der zijn zelfs de eerste bloemen al te zien. Maar het is nog geen zomer! De temperaturen zijn nog laag en met regelmaat valt er een lading regen. Wat is dan, in zo’n een tijd het leukste uitje om met jonge kinderen te doen?



Kinderen beleven de dag van hun leven

Heerlijk droog en warm spelen tot je klaar bent voor je bedje. Dat is wat je perfect kan doen bij Monkey Town. De diverse Monkey Town filialen bieden veel afwisseling waardoor kinderen zich nooit hoeven te vervelen.



Spelen

Als eerste ga je natuurlijk naar een Monkey Town om te spelen. Elke Monkey Town filiaal heeft een grote binnenspeeltuin waar kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren, glijden, springen en met ballen spelen. Alsof dat nog niet genoeg is…



Lasergame

Bij sommige filialen is het mogelijk om te lasergamen. Hoe cool is dat! De kinderen rennen, schuilen en schieten op hun vriendjes of andere kinderen in een prachtige en spannende omgeving. Succes gegarandeerd en enorm leuk voor kinderfeestjes.



Trampoline zone

Al vind je misschien bij elke Monkey Town wel een trampoline, sommige filialen hebben een heuse trampoline zone. Heerlijk springen en stunten om vervolgens naar het tafeltje te rennen voor wat limonade.  



Voor de ouders

Bij elke Monkey Town is er de ruimte om heerlijk te ontspannen terwijl je een boek leest of misschien wel aan het werk bent terwijl de kinderen volop spelen. Bestel ondertussen een overheerlijke cappuccino en appeltaart om je dag compleet te maken. Na afloop neem je zeer vermoeide maar voldane kinderen mee naar huis. Dat is toch wat je als ouder wilt?



Er is meer…

Of het allemaal nog niet genoeg is zijn er nog veel meer toffe activiteiten te vinden bij de verschillende Monkey Town filialen. Wat dacht je van een schaduwkamer, rolschaatsen, voetbalkooi, racetrack en meer. Dit verschilt natuurlijk per filiaal klik daarom hieronder door naar het gewenste Monkey Town filiaal bij jou in de buurt om te zien wat er allemaal te beleven is.




Reacties op "Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.