Monkey Town Diemen

Monkey Town Diemen is een indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier. De kinderen kunnen bij Monkey Town Diemen klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi.

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag  09:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree €8,95

Peutertarief €5,50*

Begeleiding (18+) gratis

Tot 1 jaar gratis


*Peutertarief is doordeweeks geldig tot 11:30 uur en voor peuters van 1 t/m 3 jaar. Schoolvakanties en feestdagen zijn uitgesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Monkey Town Diemen

Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Diemen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

Het voorjaar, de periode na het winterweer. De natuur komt langzaam weer tot leven en de eerste bollen groeien uit de grond. Her en der zijn zelfs de eerste bloemen al te zien. Maar het is nog geen zomer! De temperaturen zijn nog laag en met regelmaat valt er een lading regen. Wat is dan, in zo’n een tijd het leukste uitje om met jonge kinderen te doen?

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Diemen te melden