Monkey Town Amsterdam

De leukste en eerste klimaatbeheerste indoor speeltuin van Amsterdam! De kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, en ravotten in de ballenbak. Daarnaast hebben we voor de allerkleinste een grote peuterhoek, die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Ouders of verzorgers zijn gratis én verplicht. Ze worden bij Monkey Town Amsterdam verwend met heerlijke verse bonenkoffie, comfortabele stoelen of banken én gratis WiFi. De keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens! U kunt gratis parkeren in de parkeergarage van Koopcentrum Akerpoort. Monkey Town Amsterdam is gevestigd op de 2e etage!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €8,95

Peutertarief €5,50*

tot 1 jaar gratis

18+ gratis


*Peutertarief voor kinderen van 1 t/m 3 jaar doordeweeks voor 11:30 uur €5,50. Niet geldig tijdens vakanties en feestdagen.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Monkey Town Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

Het voorjaar, de periode na het winterweer. De natuur komt langzaam weer tot leven en de eerste bollen groeien uit de grond. Her en der zijn zelfs de eerste bloemen al te zien. Maar het is nog geen zomer! De temperaturen zijn nog laag en met regelmaat valt er een lading regen. Wat is dan, in zo’n een tijd het leukste uitje om met jonge kinderen te doen?

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Amsterdam te melden