Monkey Town Amersfoort

Monkey Town Amersfoort is een van de leukste en spannendste indoor speelparadijzen van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.
Peuterochtend

Omgeven door zachte matten, speelobjecten en miniglijbanen kunnen peuters de wereld van het lopen, rennen, vallen en opstaan bij Monkey Town ontdekken. Het kleurenpalet van de speelattributen maken het spelen een feestje voor iedere peuter.


Kinderfeestje

Spelen bij Monkey Town Amersfoort is voor kinderen één groot feest! Monkey Town Amersfoort is de ideale bestemming voor een betaalbaar kinderfeestje dicht bij huis in een veilige, schone speeltuin. Bij Monkey Town Amersfoort zetten zij de jarige in het zonnetje en zorgen zij voor een onvergetelijke dag!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 9:00 tot 18:00 uur

Vrijdag t/m zondag van 9:00 tot 19:00 uur


Speciale Openingstijden

Sinterklaas van 9:00 tot 19:00 uur

1e kerstdag Gesloten

2e kerstdag van 9:00 tot 16:30 uur

Oudjaarsdag en nieuwjaarsdag van 9:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €8,95

Peutertarief* €5,50

Vanaf 18 jaar gratis

Tot 1 jaar gratis


*Het peutertarief is doordeweeks geldig voor 11:30 uur en voor peuters van 1 t/m 3 jaar. Schoolvakanties en feestdagen zijn uitgesloten.

 


0 Recensies over Monkey Town Amersfoort

Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Amersfoort?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Amersfoort te melden