Monkey Town Rotterdam

(2.3/5)  4 recensies

Monkey Town Rotterdam is een indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier. De kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak en springen op trampolines. Verder zijn er een aantal super hoge glijbanen om vanaf te glijden!


De begeleiding is gratis (maar wel verplicht), daarnaast hebben ze er heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen, gratis WiFi en leesvoer. Daarnaast kunt u bij de keuken terecht voor een lekkere hap op tafel!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree t/m 12 jaar €7,95

Peutertarief (1 t/m 4 jaar)* €5,- 

Ouders en begeleiders gratis


* Van maandag t/m vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen t/m 4 jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Monkey Town Rotterdam

(Pagina 1 van 1)

 

"Vies, herrie, uitdaging is weg"

Maud   -   24-03-2024

24-03-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Vies, herrie, uitdaging is weg"

Prijs valt wel mee, mede omdat volwassenen gratis mee kunnen/moeten. Alles is licht verwaarloosd, weinig uitdaging voor kids vanaf ongeveer 6. Constant keiharde muziek; de gillende kinderen zijn toch wel voldoende? Chocomel in echte Chocomel bekers niet te drinken; lauw en waterig ( na klacht hetzelfde!). Op de tafels vele bakjes niet opgegeten frites. Toiletten waren oké maar vloer intens vies. Voor ons nooit meer!

Lees verder  


"Fijne tent"

Janet   -   31-07-2022

31-07-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Fijne tent"

Geweldig voor kids, lekker eten en drinken. wij komen hier heel graag


"Niet mee willen denken"

Deborah   -   06-05-2022

06-05-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Niet mee willen denken"

Je rijdt vanuit Vlissingen helemaal naar Rotterdam Monkytown, met een kidscadeaukaart. Op de cadeaukaart staat het logo van monkytown en ook als je op de site gaat staat dat je naar alle dichtsbijzijnde monkytowns kan gaan om je kaart in te leveren. Eenmaal daar na 1,5u rijden nemen ze de kaart niet aan.. we hebben geen computer meer die de kaart kan scannen. Sorry ik kan niks voor u doen. Totaal niet mee willen denken. Ik kom hier nooit meer.

Lees verder  


"Jammer van het eten.."

Yvon   -   16-08-2019

16-08-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Jammer van het eten.."

Tis op zich een heel fijn speelparadijs.. Maar ik maak heel vaak mee dat het ete te koud is. Vandaar dat ik het, nu 1 keertje schrijf. Weer was de patat te koud en ik kreeg echt nu ook oude patatjes.. Ook de kroket leek wel al klaar te liggen ook lauw.. Jammer..

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Rotterdam te melden