Monkey Town Breda

(2/5)  3 recensies

Monkey Town Breda is een van de leukste en spannendste Indoorspeelparadijzen van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 19:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 1 jaar €7,95

Begeleiding vanaf 18 jaar gratis

Peutertarief €4,95*

 

* Peutertarief is geldig bij binnenkomst voor 11:30 uur op maandag t/m vrijdag en niet geldig tijdens vakantie en feestdagen.

 


3 Recensies over Monkey Town Breda

(Pagina 1 van 1)

 

"Gevaarlijk"

Familie   -   07-06-2020

07-06-2020

"Gevaarlijk"

De toestellen in deze Monkey Town zijn extreem gevaarlijk. Alle toestellen en voornamelijk de glijbanen lijken wel ingesmeerd met wax. Ik heb meerdere kinderen er zichzelf aan zien verwonden omdat het té glad was. Ouders klaagden en het personeel lachte het weg met; 'Ja, wij moeten die inspuiten zodat ze glad worden, na een tijdje worden ze vanzelf minder glad'. Met andere woorden, de eerste paar honderd kinderen die glijden hebben gewoon pech.

Lees verder  


" 1,5 uur op je eten wachten, slechte catering"

Lizzy   -   02-03-2020

02-03-2020

" 1,5 uur op je eten wachten, slechte catering"

Bij drukte wacht je 1,5 uur op je eten. Dat kan niet, kinderen kunnen niet zo lang wachten. Op een gegeven moment werd er omgeroepen dat er geen eten meer besteld kon worden, dat kan al helemaal niet, zeker omdat je zelf niks mee mag nemen.

Lees verder  


"leuk voor de kids"

anne   -   07-01-2020

07-01-2020

"leuk voor de kids"

leuk voor de kids . De kleinste worden nog wel eens overruled. Bij grote drukte geen overzicht van personeel. wat mij wel opviel was het vuil en vele lagen stof bij de speeltoestellen. Dat was niet van een week zeg maar.... jammer...dat zou beter kunnen. Het schoonmaakbedrijf wat daar reclame maakt doet zijn bedrijf geen eer aan. Dus wel leuk voor kids, jammer van het vuil op de vloer en de vele lagen stof.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Breda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Breda te melden