Monkey Town Rijswijk

(5/5)  2 recensies

Bij Monkey Town in Rijswijk is er maar liefst 2500 m2 speelplezier! Met onder andere 6 glijbanen, 8 trampolines, een voetbalkooi en een rodelbaan. Ook is er een spectaculaire 'Glow Jungle' gemaakt waarin je kunt mini golfen én lasergamen! Je waant je echt in de jungle met een levensgrote panda, giraffe, leeuw, papegaai en natuurlijk hoor je echte jungle geluiden. Sla jij die 'hole-in-one'?

 

Monkey Town Rijswijk heeft ook een uitstekende horecagelegenheid. Hier kun je onder andere terecht voor een heerlijke cappuccino, verse muntthee, luxe broodjes en lekkere snacks. Wij beschikken over lekkere banken waar vandaan je de gehele speeltuin kunt zien. En we beschikken over daglicht. Een comfortabel idee! Uiteraard hebben we gratis WiFi. Ook als begeleider vermaak je je bij ons dus prima!

 

BEN JE BINNENKORT JARIG? Of heb je wat anders te vieren? Monkey Town Rijswijk biedt verschillende arrangementen voor feestjes, zoals de Monkey Party Lasergame, met onbeperkt spelen én een potje lasergame. De kinderen kunnen de hele dag onbeperkt spelen, terwijl u onbezorgd kunt ontspannen aan uw eigen gereserveerde tafel.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 18.00 uur

Feestdagen 10.00 tot 18.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen €7,50

Peutertarief €4,50

Begeleiding gratis

 

Peutertarief is geldig van ma. t/m vr. bij binnenkomst voor 11:30 uur en buiten de schoolvakanties

 


2 Recensies over Monkey Town Rijswijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Mooie grote binnenspeeltuin met leuke extra dingen"

Suzanne Smit   -   06-09-2018

06-09-2018

"Mooie grote binnenspeeltuin met leuke extra dingen"

Mooie grote binnenspeeltuin met leuke extra dingen. De lasergame arena die wordt gecombineerd met indoor glowgolf is echt waanzinnig mooi gemaakt. Echt onderscheidend t.o.v. de vele binnenspeeltuinen die we tot nu toe hebben gezien. Ook voor de ouders is het hier heerlijk zitten op loungebanken met goeie koffie en lekkere broodjes. Daarnaast hebben ze niet alleen maar gefrituurde producten maar ook gezonde dingen op de kaart. Aanrader! Ook als je wat verder moet rijden is het zeker de moeite waard.

Lees verder  


"Leukste indoorspeeltuin in Zuid-Holland !!"

Ingrid   -   06-09-2018

06-09-2018

"Leukste indoorspeeltuin in Zuid-Holland !!"

Dit is een super leuke indoor speeltuin met veel dingen om te doen en vriendelijk personeel. Ook de glow jungle waar je kunt lasergamen of mini golfen is geweldig. Wij komen hier heel vaak!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Rijswijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Rijswijk te melden