Hotel Novotel Den Haag World Forum

Novotel Den Haag World Forum is een 4-sterren hotel boven het gelijknamige congrescentrum en theater. Het hotel ligt niet ver van Kijkduin en Scheveningen, binnen 10 minuten bereikbaar met openbaar vervoer of auto. Madurodam en het Omniversum liggen op en kele minuten loopafstand. Ook de binnenstad is met openbaar vervoer snel en gemakkelijk bereikbaar, u komt langs het Vredespaleis en Panorama Mesdag. Of u nu komt op een stedentrip, voor zaken of een weekendje strand, bij Novotel voelt u zich snel thuis.


Novotel Den Haag World Forum is gelegen in het Statenkwartier van de Hofstad. Het Gemeentemuseum en het Museon liggen op loopafstand van het hotel. Voor een ontspannen wandeling of picknick is het nabijgelegen recreatiegebied de Scheveningse Bosjes aan te bevelen. Bezoek ook het Mauritshuis, de Ridderzaal aan het Binnenhof en de Galerij Prins Willem V. Bij een verblijf met de kinderen is een dagje uit naar Madurodam altijd leuk. Het strand is in 10 minuten met tram of auto te bereiken.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Hotel Novotel Den Haag World Forum

Hoeveel sterren geef jij Hotel Novotel Den Haag World Forum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Hotel Novotel Den Haag World Forum te melden