Monkey Town Valkenswaard

(1.8/5)  5 recensies

Kinderen kunnen bij Monkey Town Valkenswaard heerlijk klimmen en klauteren, kruipen door tunnels, springen op de trampolines en glijden van de glijbanen in het indoor speelparadijs. Ook kun je lekker spelen en ravotten in de ballenbakken of racen op de kartbaan. Aan de allerkleinsten is uiteraard ook gedacht, zij kunnen terecht in de minizone. Kom naar Monkey Town Valkenswaard en beleef, samen met jouw kinderen, een heerlijk indoor dagje uit!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 18:00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 18.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 1 jaar €7,-
Begeleiders gratis 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


5 Recensies over Monkey Town Valkenswaard

(Pagina 1 van 1)

 

"Slecht, onbeschoft personeel en walgelijke manager "

Kris   -   08-08-2023

08-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slecht, onbeschoft personeel en walgelijke manager "

Mag geen eigen eten/ drinken mee, dus koop je het voor hun dure prijzen. Voor kids een grote zak patat gekocht. 2 bekers limonade. ( 2 kids ) Patat hadden ze geen trek meer in. Dus kregen ze een ijsje. Ik zou verder de patatjes opeten. Treintje ging rijden, kids rende er heen. Jongste valt en ben er achteraan gegaan. Halve zak patat dichtgevouwen , 2 halve bekers limonade en 2 halve ijsjes op de tafel laten staan. Na treinrit kwamen we bij de tafel. Personeel alles weg gegooid. Hier was ik niet zo blij mee en gevraagd hoe dit op te lossen. Ik kreeg alleen een grote waffel. Zo gelaten en naar een ander gedeelte gegaan. Ging daar met mijn spullen op een bank zitten. Kwam er een medewerker, vroeg me in een ander gedeelte tr gaan zitten. Nee, ik hou mijn kids en mijn spullen in de gaten. Dat doen wij wel zegt de medewerkster. Ik let liever zelf op ga wel staan of op de grond zitten. Laat mijn spullen niet onbeheerd meer achter en mijn kids niet zonder toezicht. Effe later kwam mw de Manager, heb jij problemen met mijn personeel? Dan wil ik je nu verzoeken het pand te verlaten. Mijn geld uiteraard terug gevraagd. Maar ik had de keuze of mw blerbek belt de politie of ik mocht drect vertrekken. Het geld komt terug entree, eten, drinken, ijs, reiskosten en mijn verlofdag. Ben nog nooit zo onbeschoft behandeld. Ik ga hier werk van maken.

Lees verder  


"Veel dingen die nog eens extra geld kosten"

Anoniem   -   06-12-2021

06-12-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Veel dingen die nog eens extra geld kosten"

Zó veel speeldingen die nog eens extra geld kosten, dure horeca, je mag nog niet eens een flesje water van jezelf meenemen. Vriendelijkheid van personeel viel me ook vies tegen.

Lees verder  


"Beste indoorspeeltuin in de regio "

Phl   -   16-01-2018

16-01-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Beste indoorspeeltuin in de regio "

Vreemde recensies van 1 ster. Zelf super goede ervaringen. Vriendelijk en lief personeel, goede hygiëne, leuke autootjes, rodelbaantjes, trampolines, bouwblokken, ballenbak en natuurlijk de grote apenkooi. Kids van 1 en 3 raken nooit uitgespeeld. Eten is ook erg goed, ontbijt is aan te bevelen. Goede kokkin met oog voor detail. Aan alle dieetwensen kunnen ze voldoen. Beste kun je doordeweeks in de ochtend gaan, in de middag is het vaak wat drukker voor de allerkleinsten (alhoewel die dan vaak slapen). In de vakanties (ook Belgische) is het wel erg druk en minder leuk.

Lees verder  


"Slecht"

Bjorn   -   08-09-2017

08-09-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slecht"

Niet proper (eigenlijk vies), dure horeca met matig eten en veel herrie.


"Was leuk voordelen keer"

Lenie   -   03-02-2017

03-02-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Was leuk voordelen keer"

Goed overzicht alleen heel erg stom dat als er kinderen nog staan te wachten bij t treintje ze t toch gewoon sluit dit kun je niet maken zeer slecht vond ik dit gaat om 13:00 uur weer open zegt ze maar om 13:30 uur nog niet ga je t vragen krijg je als antwoord moet nog zeker een uur wachten terwijl de kinderen om 13:00 uur weer stonden te wachten was er voor de eerste keer maar ook de laatste denk ik dus is niet kind vriendelijk

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Valkenswaard?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Valkenswaard te melden