Monkey Town Gouda

(3.7/5)  3 recensies

Kom de aap uithangen in het leukste en meest wilde indoor speelparadijs van Gouda. Je kan bij ons klimmen, springen en klauteren in de speeltoestellen en op de trampolines. Dat is nog niet alles, want Monkey Town Gouda beschikt als enig indoor speelparadijs in Gouda over een superstoere Laserjungle, een knikkerbaan met meer dan 10.000 knikkers en de unieke ballenfabriek.


Daarnaast kan je in Gouda ook je schaduw op de muur laten zetten in de schaduwkamer. Deze kamer is inbegrepen bij de entree, dus de kinderen kunnen onbeperkt de meest gekke en creatieve schaduwen maken. Als de zon schijnt kan je lekker buitenspelen terwijl de ouders onder het genot van een versnapering toekijken in de zon. Parkeren en wifi zijn gratis bij Monkey Town Gouda. Bij Monkey Town Gouda is het elke dag speeltijd: Monkey Town Gouda is elke dag geopend (m.u.v. Eerste Kerstdag en Koningsdag).

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €8,95

Baby's tot 1 jaar gratis

Begeleiders (vanaf 18 jaar) gratis

Peutertarief €5,50*


*Doordeweeks tot 11:30 uur voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

 


3 Recensies over Monkey Town Gouda

(Pagina 1 van 1)

 

"Brutaal personeel jongen van 13"

H   -   12-08-2021

12-08-2021

"Brutaal personeel jongen van 13"

Helaas gaan we hier niet meer naar toe na de laaste keer . Even naar toilet alles van tafel gehaald hoe dan je ziet toch spullen staan . Ik jongen aangesproken denk jaar of 12 hij deed zo van oké....jammer dan ook zag ik nog een jongen Leeftyd heel jong achter de kassa of bij de toilette hij deed deuren op slot alsof ze bezet waren ...Seriuus...op zo'n drukke dag ..Email gestuurd geen reactie....

Lees verder  


"Een aanrader "

Joyce   -   12-11-2017

12-11-2017

"Een aanrader "

Vriendelijk ,eerlijk en sympathiek personeel. Het is echt leuk voor jong en oud. Voor de kleinsten hebben ze ook een apparte ruimte alsnog speelt mijn oudste van 2 lekker bij de ruimte van de grote kinderen en geniet er intens van. Aan het einde van de dag slapen de kids ,en begin mijn rust en feest.

Lees verder  


Saskia   -   10-09-2015

10-09-2015

Super speeltuin. Zeer veel te doen en vriendelijk personeel.


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Gouda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Gouda te melden