Monkey Town Gouda

(2.6/5)  5 recensies

Kom de aap uithangen in het leukste en meest wilde indoor speelparadijs van Gouda. Je kan bij ons klimmen, springen en klauteren in de speeltoestellen en op de trampolines. Dat is nog niet alles, want Monkey Town Gouda beschikt als enig indoor speelparadijs in Gouda over een superstoere Laserjungle, een knikkerbaan met meer dan 10.000 knikkers en de unieke ballenfabriek.


Daarnaast kan je in Gouda ook je schaduw op de muur laten zetten in de schaduwkamer. Deze kamer is inbegrepen bij de entree, dus de kinderen kunnen onbeperkt de meest gekke en creatieve schaduwen maken. Als de zon schijnt kan je lekker buitenspelen terwijl de ouders onder het genot van een versnapering toekijken in de zon. Parkeren en wifi zijn gratis bij Monkey Town Gouda. Bij Monkey Town Gouda is het elke dag speeltijd: Monkey Town Gouda is elke dag geopend (m.u.v. Eerste Kerstdag en Koningsdag).

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €8,95

Baby's tot 1 jaar gratis

Begeleiders (vanaf 18 jaar) gratis

Peutertarief €5,50*


*Doordeweeks tot 11:30 uur voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


5 Recensies over Monkey Town Gouda

(Pagina 1 van 1)

 

"Monkey Town voor ons … ‘over en uit’"

Herman   -   04-03-2022

04-03-2022

"Monkey Town voor ons … ‘over en uit’"

Eerder geplaatst op Tripadvisor: Heb met mijn kleinkinderen al verschillende binnenspeeltuinen bezocht. Gisteren voor het eerst, met 4 kinderen, Monkey Town Gouda. Dit zal ik niet snel meer doen. Waren om 10.15 binnen, 1e indruk viel al tegen, vieze tafels en vloeren. Frites, papier, limonade vlekken van de vorige dag. Kinderen en wijzelf de schoenen uit, en een medewerker gevraagd eea op te ruimen. Stapte zelf even later op een stuk glas.. kinderen op sokken!!!! Klimtoestellen met veel achterstallig onderhoud, smoezelig en vaak vuil op de grond. Ballenbakken met te weinig ballen, een zgn. sneeuw/ijs glijbaan die niet glijdt en grijs grauw is ipv wit en veel vuil op de baan. Erg jonge, onervaren medewerkers die niet de indruk wekten het werk leuk te vinden. Maakten veel fouten, verkeerde bestellingen, broodjes laten vallen en verkeerd afrekenen. De kinderen hadden zich vooral ook verheugd op het lasergamen. Maar helaas pas na 1 uur open en dan nog maar kort!! Deze laserplek zag er wel leuk uit, alles werkte goed en je hoeft er niet apart voor te betalen. Maar ja.. dan zo beperkt open, dat is dan weer jammer! Kortom een accomodatie waar op alle fronten eens ‘goed de bezem door heen moet’!! Voor ons…tot die tijd geen Monkey Town Gouda meer. Reactie van de eigenaar een week geleden Hallo Herman, Vervelend dat je geen positieve ervaring bij ons hebt gehad. Zou je contact met ons kunnen opnemen via 085 0487635? Zoals te zien onder deze recensie is mij gevraagd om contact op te nemen, heb ik dan ook gedaan op 22 februari. Te woord gestaan door een vriendelijke medewerker die in zijn systeem de recensie zag staan, gaf aan e.e.a. met zijn manager te bespreken en gaf aan dat hij vervolgens zelf met mij contact zou opnemen of mogelijk de manager zelf. 4 maart nog geen reactie mogen ontvangen. Zelf maar weer gebeld, kreeg een mevrouw aan de lijn, die zei de manager te zijn. Legde de situatie aan haar uit en gaf aan dat ik belde omdat er geen contact met mij opgenomen was, mevrouw schoot gelijk in de verdediging, ‘dat kan gebeuren dat er in de communicatie iets mis gaat’, maar vertel’. Bij mijn eerste zin, dat bij binnenkomst om 10.15, er frites, papier, vuil etc. op de tafels en grond lag, onderbrak zij mij direct ‘we gaan wel om 09.00 open en dat eea niet van de vorige dag hoefde te zijn’. Ik gaf aan dat dat niet zo voor de hand lag zo vroeg op de dag. Mevrouw bleef erg defensief reageren, waarop ik benoemde hoe ik dit ervoer. Wederom erg defensieve reactie, waarop ik mevrouw vertelde dat ik haar reactie erg onplezierig vond het gesprek enigszins geïrriteerd heb beëindigd. Blijft een vervelend gevoel hangen en de vraag.. Is het verzoek om contact op te nemen nav de recensies gemeend of …?? Monkey Town voor ons … ‘over en uit’!!!

Lees verder  


"Slechte service "

Chantal   -   09-02-2022

09-02-2022

"Slechte service "

Gisteren voor het eerst naar Gouda geweest met de kids en vriendjes omdat wij zagen dat ze daar konden lasergamen. Ze hadden een studiedag dus niets leuker om dan naar Monkey Town te gaan. (Lekker rustig) Nou dat leuke was wel snel bekeken. We waren er om 10uur en na een uur vroegen ze aan de niet echt vriendelijke medewerkster of ze konden lasergamen. Nee, die gaat vandaag niet open was het korte antwoord. De jongens direct teleurgesteld en ik erg verbaasd want er staat NERGENS vermeld dat daar openingstijden over zijn. Ik naar de niet zo vriendelijke puber achter de balie en ze vertelde mij dat ze alleen stond en om 13:00 kwam haar collega en dan kon het. 13:15 ging mijn zoon vragen of het al kon want haar collega was gearriveerd en ze stonden gezellig wat af te kletsen in de keuken. Nee, hij gaat niet open zei ze weer. Nou toen had ik het wel gehad met haar onvriendelijkheid. Er was geen kip. Ze hebben tijd zat om te kletsen en op hun mobiel te zitten maar niet om de lasergame open te gooien. Ik er weer naar toe.. nu was ik iets minder aardig. Ze hadden het druk? maar om 13:45 deden ze de lasergame wel open. Alle kids die er waren (15) waren super blij! A fijn ze konden allemaal niet in 1 keer dus 2 groepen werden er gemaakt en ze mochten om precies te zijn wel 1 ronde lasergamen. 1! En toen was het klaar. Want ja ze hadden het druk? (Collega puber 3 was er ook inmiddels) En meestal ging de lasergame pas om 15:00 open. (Vermeld dit dan op de site!!) Maar goed wij waren nog niet van plan om weg te gaan dus de kids om 15:15 weer vragen of ze alsjeblieft nog 1x mochten lasergamen. Nu was het antwoord: ik heb hem net uit gezet?!! Sorry? Hij is amper aan geweest. Ook de manier waarop ze iedereen hielp en rondliep.. kom dan niet naar je werk als je het niet leuk vind. Ja met zijn 3 hadden de pubers het leuk maar naar de klanten en de kinderen werd er kortaf gedaan. De witte baan met de banden glijd ook voor geen meter en de ballenbak waar de ballen uitvallen was kapot en daar kregen wij op te horen dat ze daar niet aan mocht komen dus ja.. pech! Dit was de 1e en laatste keer dat wij hier zijn geweest.

Lees verder  


"Brutaal personeel jongen van 13"

H   -   12-08-2021

12-08-2021

"Brutaal personeel jongen van 13"

Helaas gaan we hier niet meer naar toe na de laaste keer . Even naar toilet alles van tafel gehaald hoe dan je ziet toch spullen staan . Ik jongen aangesproken denk jaar of 12 hij deed zo van oké....jammer dan ook zag ik nog een jongen Leeftyd heel jong achter de kassa of bij de toilette hij deed deuren op slot alsof ze bezet waren ...Seriuus...op zo'n drukke dag ..Email gestuurd geen reactie....

Lees verder  


"Een aanrader "

Joyce   -   12-11-2017

12-11-2017

"Een aanrader "

Vriendelijk ,eerlijk en sympathiek personeel. Het is echt leuk voor jong en oud. Voor de kleinsten hebben ze ook een apparte ruimte alsnog speelt mijn oudste van 2 lekker bij de ruimte van de grote kinderen en geniet er intens van. Aan het einde van de dag slapen de kids ,en begin mijn rust en feest.

Lees verder  


Saskia   -   10-09-2015

10-09-2015

Super speeltuin. Zeer veel te doen en vriendelijk personeel.


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Gouda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

Het voorjaar, de periode na het winterweer. De natuur komt langzaam weer tot leven en de eerste bollen groeien uit de grond. Her en der zijn zelfs de eerste bloemen al te zien. Maar het is nog geen zomer! De temperaturen zijn nog laag en met regelmaat valt er een lading regen. Wat is dan, in zo’n een tijd het leukste uitje om met jonge kinderen te doen?

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Gouda te melden