Monkey Town Middelburg

Ontdek de ultieme gezinsbestemming in Middelburg en omgeving: Monkey Town, de leukste Indoor Speeltuin voor kinderen van 1 tot 12 jaar! Met een overvloed aan attracties en activiteiten, een gezellige horecagelegenheid en scherpe entreetarieven biedt Monkey Town Middelburg het perfecte gezinsuitje voor jong en oud.


Koop hier wat lekkers te eten en te drinken


Monkey Town Middelburg is dagelijks geopend. Je kan er makkelijk parkeren en zorgeloos genieten. De entreetickets voor kinderen zijn eenvoudig verkrijgbaar aan de kassa bij binnenkomst. Begeleiders (ouders/grootouders) hebben altijd gratis toegang. Mis deze onvergetelijke ervaring niet en beleef samen met jouw gezin een dag vol speelplezier bij Monkey Town!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree € 9,95

Peutertarief* € 5,95

Begeleiding (vanaf 18 jaar)** gratis

Baby's tot 1 jaar gratis


*Het Peutertarief is geldig van maandag t/m vrijdag bij binnenkomst vóór 11:30 uur en speciaal voor peuters van 1 t/m 3 jaar. Schoolvakanties en feestdagen zijn uitgesloten.

** Begeleiding is verplicht (18+)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Monkey Town Middelburg

Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Middelburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Middelburg te melden