Europarcs Schoneveld

Zoute lucht, kilometerslange zandstranden, stille dijken en levendige dorpjes. Op Europarcs Schoneveld aan de Zeeuwse kust kom je helemaal tot rust en kun je genieten van alles wat dit 5-sterren vakantiepark te bieden heeft. Hier in Europarcs Schoneveld in Breskens aan de Zeeuwse kust kom je pas echt tot rust. Met een zandstrand zo ver je kunt kijken en de stilte van de duinen op loopafstand van je vakantiewoning.


Geniet van een duik in het zeewater of slenter door Breskens waar dankzij de haven en de open verbinding met de zee een maritiem gevoel heerst. Of neem een kijkje in het bourgondische Sluis waar je de enige Belfort van Nederland vindt. Ook het romantische Brugge, over de grens in België, ligt op nog geen uur rijden van Europarcs Schoneveld. Net als de bruisende badplaats Knokke-Heist in België trouwens, waar je in een half uurtje naar toe rijdt. En neem je de Westerschelde Ferry (fiets-voetveer), dan sta je ook zo in verrassend Vlissingen.


Maak een mooie fietstocht door de natuurrijke omgeving


Europarcs Schoneveld staat synoniem voor ultiem genieten in luxe. Niet alleen vind je op het park een overdekt zwembad, je kunt er ook verrukkelijk eten. In restaurant Sophia’s Italian Schoneveld of op het ruime terras serveren we uiteraard verse visgerechten, maar je kunt er ook terecht voor malse vleesgerechten en vegetarische schotels. Ben je uitgegeten, dan kun je een balletje gooien op de bowlingbaan. Je luxe en elegante vakantiewoning is van alle gemakken voorzien. Je kunt de zee hier al ruiken, want je staat in no time met je voeten in het zand!


Faciliteiten

  • Restaurant
  • Wellnesscentrum
  • Overdekt zwembad
  • Fietsverhuur
  • Animatie

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Schoneveld

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Schoneveld?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Schoneveld te melden