Monkey Town IJsselstein

(2.5/5)  2 recensies

Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

 

Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken, internet is bij Monkey Town gratis.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 9.00 tot 18.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree (vanaf 1 jaar): €8,00

Peutertarief*: €5,50

Begeleiding (vanaf 18 jaar)**: Gratis

 

*Van maandag t/m vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

**Begeleiding is verplicht

 


2 Recensies over Monkey Town IJsselstein

(Pagina 1 van 1)

 

"Onoverzichtelijk "

Rachid   -   26-10-2018

26-10-2018

"Onoverzichtelijk "

Vandaag discoavond geweest in Ijsselstein, Zoontje van 3 in een flits uit het zicht verloren. Ben gelijk gaan zoeken en heb dj gevraagd om hem om te roepen. De dj keek mij aan en gaf mij niet het idee dat hij de situatie urgent vond. Op de vraag of hij mijn zoon wil oproepen, bleef hij passief in zijn houdhouding. HIJ heeft 1x niet echt hoorbaar mijn zoontje opgeroepen . De muziek bleef hard aan. Na 30 min zoeken raakte ik echt in paniek. Ik ben weer naar de dj gegaan met de vraag of hij nog keer mijn zoontje wil oproepen , ondertussen bleef de muziek gewoon hard aan. Ik heb uiteindelijk mijn zoontje ergens achterin gevonden waar hij vast zat in een toestel waar hij zelf niet uit kon. Hij heeft zijn longen uitgeschreeuwd om op zijn manier de hulp te roepen. Als de Dj de gehele situatie iets serieuzer had genomen en de muziek per direct had uit gezet, dan had ik het geschreeuw van mijn zoontje gehoord . PS, De brandalarm ging af. Pas na 15 min werd er omgeroepen dat het om vals alarm ging . HET Is logisch dat bij het horen van brandalarm de bezoekers zelf in actie komen om zich veilig te stellen. Bezoekers bleven onnodig in onzekerheid.

Lees verder  


"spelen is leuk voor de kinderen maar eten is slecht."

Nicole   -   09-01-2017

09-01-2017

"spelen is leuk voor de kinderen maar eten is slecht."

Verjaardagsfeestje van mijn zoontje van 6 gevierd. Goede ontvangst en de kinderen hebben zich er prima vermaakt. We hadden een monkey party 3 dus met onbeperkt limonade en friet met snack/poffertjes maar die waren niet erg lekker. De kinderen waren erg hongerig en dat maakt rauwe bonen zoet maar de friet smaakte naar oud vet en de poffertjes waren net van karton.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town IJsselstein?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town IJsselstein te melden