Monkey Town Delft

(3.5/5)  11 recensies

Kinderen kunnen bij Monkey Town Delft in het overdekte speelparadijs heerlijk actief spelen. En natuurlijk is er ook aan de begeleiders gedacht met goede koffie, een gevarieerde menukaart en prettige terrassen.

 Monkey Town Delft heeft naast de ballenbak, verschillende glijbanen en het grote klimkasteel ook een aparte speelzone voor de kleine kinderen (1 tot 4 jaar). Zodat deze rustig kunnen spelen en ontdekken.

 

Met unieke attracties en extra aandacht probeert Monkey Town Delft zich te onderscheiden van andere binnenspeeltuinen. Voorbeelden hiervan zijn het IndianenEiland voor de kleintjes, Knikkerbanen bouwen met pappa of opa, De stoere lasergame en natuurlijk de 5D bioscoop.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur €7,95 p.p.

2 uur €8,95 p.p.

3 uur €9.95 p.p.

Peutertarief €6,95 p.p.

Begeleiding en baby's tot 1 jaar gratis


Het peutertarief van € 6,95 is geldig van maandag tot en met vrijdag bij binnenkomst vóór 11.30 uur en speciaal voor peuters van 1 tot en met 3 jaar. Schoolvakanties en feestdagen zijn uitgesloten.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


11 Recensies over Monkey Town Delft

(Pagina 1 van 2)

 

"Geweldige plek voor de kinderen!!"

Danny   -   10-02-2024

10-02-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geweldige plek voor de kinderen!!"

Fantastische plek!!!gezellig personeel wat de boel schoon en veilig houd!! En zeer behulpzaam. Ik snap werkelijk niet dat er slechte recensies geplaatst worden zonder het besproken te hebben. Top plek dus.

Lees verder  


"Geen ster waard!"

Roos   -   27-04-2023

27-04-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geen ster waard!"

Wat een verschrikkelijke manager die niet de juiste vaardigheden beheerst om de functie uit te kunnen oefenen. Bespaar jezelf de moeite en kom absoluut niet naar monkey town Delft. Meneer de manager die o.a. staat te schreeuwen tegen 4-jarigen?? Voor ons nooit meer!

Lees verder  


"Te duur"

Els   -   13-03-2022

13-03-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Te duur"

Speeltuin is prima maar je moet er niks eten...prijzen zijn schandalig en het eten is niet lekker.

Reactie van Team Monkey Town

21-03-2023

Bedankt voor de review. Wij betreuren dat de smaak niet naar wens was. Heb je dit echter wel ter plekke aangegeven zodat het opgelost kon worden? M.b.t. de prijzen; dit zien wij anders. Wij hanteren reguliere horecaprijzen.


"Leuk speelparadijs maar het moet echt anders"

Cora   -   26-09-2020

26-09-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk speelparadijs maar het moet echt anders"

Een leuk uitgebreid speelparadijs, veel toezicht. Binnenkomst is drama.. ruim een half uur in dr rij moeten wachten terwijl we gereserveerd hadden voor een kinderfeestje. 1 kassa.. volgens medewerker omdat iedereen geregistreerd moet worden, maar dit was 2 sec. Werk. Moet echt anders..

Lees verder  


"Fijne middag spelen"

Guus   -   08-12-2019

08-12-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Fijne middag spelen"

Groot. Overzichtelijk. En veel gratis parkeerplaatsen


"Onbeschoft personeel tijdens kinderfeestje"

Deborah   -   30-10-2019

30-10-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Onbeschoft personeel tijdens kinderfeestje"

Vandaag een feestje hier gegeven. Ten eerste is de locatie en de accomodaties voor de kinderen top! Ook de eigen zaaltjes die je kan huren zijn fijn MAAR als ik 350 euro voor 3 uurtjes neer leg verwacht ik wel iets meer service of in ieder geval vriendelijker personeel. Ten eerste vroeg ik heel normaal een een zeer onbeschofte jongeman of de kamer waar we zaten afgeruimd kon worden ( dienbladen, taart bordjes etc). Dit omdat dit in andere monkeytowns wel gedaan wordt, tenminste er loopt iemand rond die af en toe de tafels afneemt die heb ik hier de gehele dag bij ons niet gezien! Het antwoord van deze jongen was zeer onbeschoft; hij werkt niet bij een andere monkeytown en ik kreeg zelf een vuilniszak mee! Daarnaast als je een normale vraag stelde zeer onaardig te woord gestaan. Ik kan me voorstellen dat je de 100 kinderen per dag zat raakt en je werk niet leuk vindt maar als ik 350 neerleg verwacht ik normaal te woord gestaan te worden! Ook het eten was om 16.15/16.30 besteld maar werd om 16 uur zo op tafel gegooid! Heel onbeschoft maar vooral 2,50 Voor een bakje met 5 patatjes? Heel bijzonder hoe dit in andere vestigingen van jullie toch meer service gericht js, erg jammer van jullie locatie want had hier graag nog is terug gekomen!

Lees verder  


"Schoon en netjes"

HATI, den haag   -   14-09-2019

14-09-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Schoon en netjes"

Alles ziet er schoon en netjes uit. De kindjes vermaken zich hier uitstekend!!


"Ontzettend groot en fitness voor ouders"

Yoel   -   30-04-2019

30-04-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Ontzettend groot en fitness voor ouders"

Er is echt veel te doen en er is een gratis fitnessstuk voor ouders.


"Leuke dag voor kinderen"

Saskia   -   30-04-2019

30-04-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuke dag voor kinderen"

Veel te doen


"Personeel"

Hasnae   -   29-04-2019

29-04-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Personeel"

Kom hier niet naartoe als je kind morst, knoeit, speelt met papier of een bal uit de ‘ballenbak’ pakt. ‘Rommel’ in welke vorm dan ook wordt bestraft zoals ze dat alleen in een dictatuur kunnen. Maar hun smerige toiletten schoonmaken is dan weer niet belangrijk. Bijzonder. -------- Reactie van Monkey Town Delft -------- Wat vervelend dat u het bezoek zo ervaren heeft. De situatie zoals door u beschreven, ligt ver van zoals wij de situatie zelf ervaren hebben. We hebben u via Google Reviews, waar u ook een bericht heeft geplaatst, uitgenodigd om telefonisch met een andere eigenaar in gesprek te gaan. Hiervoor moest u ons uw telefoonnummer mailen. Helaas hebben wij op het moment van schrijven nog geen reactie mogen ontvangen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Delft?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Delft te melden