Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Monkey Town Delft

Gemiddelde

3.5 van 5 sterren / 11 recensies
Pagina 1 van 2

Danny schreef:

Trust Score:

10-02-2024

"Geweldige plek voor de kinderen!!"

Fantastische plek!!!gezellig personeel wat de boel schoon en veilig houd!!
En zeer behulpzaam.
Ik snap werkelijk niet dat er slechte recensies geplaatst worden zonder het besproken te hebben.
Top plek dus.


Roos schreef:

Trust Score:

27-04-2023

"Geen ster waard!"

Wat een verschrikkelijke manager die niet de juiste vaardigheden beheerst om de functie uit te kunnen oefenen. Bespaar jezelf de moeite en kom absoluut niet naar monkey town Delft.
Meneer de manager die o.a. staat te schreeuwen tegen 4-jarigen?? Voor ons nooit meer!


Els schreef:

Trust Score:

13-03-2022

"Te duur"

Speeltuin is prima maar je moet er niks eten...prijzen zijn schandalig en het eten is niet lekker.

Reactie van Team Monkey Town

21-03-2023

Bedankt voor de review. Wij betreuren dat de smaak niet naar wens was. Heb je dit echter wel ter plekke aangegeven zodat het opgelost kon worden? M.b.t. de prijzen; dit zien wij anders. Wij hanteren reguliere horecaprijzen.


Cora schreef:

Trust Score:

26-09-2020

"Leuk speelparadijs maar het moet echt anders"

Een leuk uitgebreid speelparadijs, veel toezicht.

Binnenkomst is drama.. ruim een half uur in dr rij moeten wachten terwijl we gereserveerd hadden voor een kinderfeestje. 1 kassa.. volgens medewerker omdat iedereen geregistreerd moet worden, maar dit was 2 sec. Werk. Moet echt anders..


Guus schreef:

Trust Score:

08-12-2019

"Fijne middag spelen"

Groot. Overzichtelijk. En veel gratis parkeerplaatsen


Deborah schreef:

Trust Score:

30-10-2019

"Onbeschoft personeel tijdens kinderfeestje"

Vandaag een feestje hier gegeven. Ten eerste is de locatie en de accomodaties voor de kinderen top! Ook de eigen zaaltjes die je kan huren zijn fijn MAAR als ik 350 euro voor 3 uurtjes neer leg verwacht ik wel iets meer service of in ieder geval vriendelijker personeel.
Ten eerste vroeg ik heel normaal een een zeer onbeschofte jongeman of de kamer waar we zaten afgeruimd kon worden ( dienbladen, taart bordjes etc). Dit omdat dit in andere monkeytowns wel gedaan wordt, tenminste er loopt iemand rond die af en toe de tafels afneemt die heb ik hier de gehele dag bij ons niet gezien! Het antwoord van deze jongen was zeer onbeschoft; hij werkt niet bij een andere monkeytown en ik kreeg zelf een vuilniszak mee! Daarnaast als je een normale vraag stelde zeer onaardig te woord gestaan. Ik kan me voorstellen dat je de 100 kinderen per dag zat raakt en je werk niet leuk vindt maar als ik 350 neerleg verwacht ik normaal te woord gestaan te worden! Ook het eten was om 16.15/16.30 besteld maar werd om 16 uur zo op tafel gegooid! Heel onbeschoft maar vooral 2,50
Voor een bakje met 5 patatjes? Heel bijzonder hoe dit in andere vestigingen van jullie toch meer service gericht js, erg jammer van jullie locatie want had hier graag nog is terug gekomen!


Volgende pagina  

  Terug naar Monkey Town Delft


Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Delft te melden