Monkey Town Amsterdam-Noord

Binnenkort opent Monkey Town Amsterdam-Noord! Van het leggen van vloeren tot het bouwen van de gloednieuwe bar, het bouwteam werkt hard aan een fris en gezellig interieur en een nieuwe menukaart. Na de opening valt er veel te beleven. Het oude speeltoestel wordt gestript en compleet vernieuwd, en er komt een spannende Ninja Run waar kinderen tegen elkaar kunnen strijden. Daarnaast wordt er een interactieve peuterzone gebouwd.


Innovatie en Interactiviteit

Het nieuwste speelparadijs van Amsterdam zal beschikken over innovatieve attracties en elementen. Naast de onmisbare trampolines worden interactieve wandelementen toegevoegd om het springen nog leuker te maken. Er komt een interactieve ballenbak met een groot scherm en een uitdagend snelheidsspel. Het grote speeltoestel krijgt pratende elementen en een spannend knoppenspel dat je door het toestel leidt.


Activiteiten en Attracties

Elke Monkey Town Indoor Speelparadijs bestaat uit een variatie aan attracties verdeeld over diverse speelzones waar je als begeleider goed zicht op hebt. Monkey Town vindt het namelijk belangrijk dat elk kindje tussen de 1 en 10 jaar een onvergetelijke dag beleeft bij Monkey Town Binnenspeeltuin. Zo kunnen kids vanaf 4 jaar klimmen en klauteren in de Fun House, elk kind springt een gat in de lucht in de Trampoline Zone en de kleinste aapjes tot 4 jaar kunnen veilig kennismaken met de speeltoestellen in de Peuter Zone.


Samen spelen met vrienden en vriendinnen


Kinderfeestje vieren?

Het is natuurlijk fantastisch om je kinderfeestje te vieren in een schone, veilige omgeving waar je niet afhankelijk bent van het weer. Bovendien moet een kinderfeestje een onvergetelijke ervaring zijn voor de jarige en de genodigden. Daarnaast wil je het liefst zo veel mogelijk ontzorgd worden zodat je ook zelf kunt genieten van deze bijzondere dag. Dan ben je bij Indoor Speelparadijs Monkey Town Amsterdam Noord aan het juiste adres! Ze hebben diverse kinderfeest arrangementen samengesteld, indien gewenst inclusief eten, drinken, een feestelijk gedekte tafel en natuurlijk cadeautjes!


Schoolreisjes

Op zoek naar een originele bestemming voor een schoolreisje in Amsterdam? Dan is Monkey Town een uitstekende keuze! Vanaf het comfortabele horecaplein kunnen begeleiders perfect toezicht houden terwijl de kinderen klimmen, klauteren, springen en kruipen. Monkey Town is vooral geschikt voor kleuters en kinderen van groep 3, 4 en 5. Ze bieden diverse standaard schoolreisjesarrangementen aan, waarmee je voor een scherp tarief niet alleen entreetickets krijgt, maar ook onbeperkt limonade, iets te eten en zelfs wat te snoepen.

 

Openingstijden

Dagelijks van 09:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree €9,95

Peutertarief €5,50

Begeleiding (vanaf 18 jaar) gratis

Baby's tot 1 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Monkey Town Amsterdam-Noord

Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Amsterdam-Noord?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Amsterdam-Noord te melden