Indoorspeeltuin KidsZoo

(3.9/5)  30 recensies

Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. Indoorspeeltuin KidsZoo is 100% avontuur op 2000m2 speelplezier voor kinderen  én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. Ontdek het zelf! Bij KidsZoo in Noordwijkerhout.


HIer kan je rekenen op een schone, veilige omgeving en een prettige sfeer. KidsZoo beschikt over een super breed aanbod van speeltoestellen, dus voor ieder wat wils. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen zich heerlijk uitleven in het speelparadijs. Slinger door de jungle, glijd samen met je vriendjes van de bandenglijbaan, spring zo hoog als je kan op de trampo’s, speel een potje voetbal/basketbal, scoor de meeste punten op de interactieve klimmuur, leg een uitdagend parcours af met SisyFox, verzamel ballen voor de ballendouche, klauter op de klimvulkaan en roetsj van alle glijbanen.Naast dat de kinderen zich eindeloos vermaken, is het voor de ouders/begeleiders prettig dat de speeltuin ruim en overzichtelijk is opgezet. Ook is het fijn dat ze je aan tafel bedienen. Geniet van het uitgebreide horeca-assortiment.


Een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest! Als de kinderen het maar naar hun zin hebben, toch? 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9.00 tot 18.00 uur


Peuterochtend

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen tot 1 jaar gratis

Kinderen 1-12 jaar €8,95

Ouders / begeleiders gratis

Peuterochtend (t/m 3 jaar): €5,50


Stippenkaarten

  • 10-strippenkaart: €79,50
  • 20-strippenkaart: €130 
  • 35-strippenkaart: €175

 


30 Recensies over Indoorspeeltuin KidsZoo

(Pagina 1 van 3)

 

"Verbeterpunten"

Lieneke   -   05-05-2022

05-05-2022

"Verbeterpunten"

Leuke speelplek, kinderen zijn er dol op. De wc is een verschrikking, de meeste kinderen lopen op blote voeten, de vloer is vies en het stinkt er behoorlijk. Niet alleen op 3 mei, maar altijd. Dan lekker eten, eerst nog 3 kwartier in de rij met hongerige kindjes voor pfff ‘7’ poffertjes (hadden we zeker nog een portie moeten kopen, na een entree van €12,50 per kind) en de volwassene kreeg 2 mini sateetjes. Gelukkig hadden we poffertjes, want de patat stond al die tijd al op het buffet, dus koud. Nadat we thuis kwamen hebben we nog eens 2 boterhammen gegeten, want onze maag was nog leeg. Bingo was heel leuk, had wel verwacht dat de kindjes die geen bingo hadden een klein cadeautje hadden mogen uitzoeken, als is het maar een snoepje.

Lees verder  


"Raar en slordig"

Bianca   -   15-12-2021

15-12-2021

"Raar en slordig"

we gingen voor het eerst het feestje van onze dochter hier vieren ( Noordwijkerhout) het begon al met reserveren nadat ik gereserveerd had en geen bevestiging kreeg ging ik bellen het stond niet bij hun in het boek. leidinggevende had ik aan de telefoon hij zou het erin zetten. toen ik n paar dagen van te voren belde omdat we een kwartier laten zouden komen , werd er wederom gezegd dat het er bij hun niet in stond. ik had een bevestiging via de mail gehad dus dat was al raar en slordig van ze toen we aankwamen werden we door een chagrijnige medewerkster naar onze tafel begeleid .

Lees verder  


"Geweldig uitje voor de kids"

Jennifer   -   27-08-2021

27-08-2021

"Geweldig uitje voor de kids"

De kids hebben het geweldig naar hun zin!! voor elke leeftijd is er wel iets te doen! Doe je kids en lekker luchtige kleding aan en rennen en spelen maar! Terwijl je zelf een lekker kopje koffie kan drinken en lekker kan toekijken hoe de kids lol hebben! Begeleiding is gratis!

Lees verder  


"Great for Birthday Parties"

Cecilia   -   21-07-2020

21-07-2020

"Great for Birthday Parties"

Considering these tough COVID times, KidsZoo was still welcoming and accommodating, while still following all the RIVM guidelines. We felt safe, and the kids had a blast. Very nice for kids Parties!

Lees verder  


"Schone, leuke en prettige plek voor ouder en kind "

Esther   -   30-12-2018

30-12-2018

"Schone, leuke en prettige plek voor ouder en kind "

Heel goed: verzorging van het eten en drinken. Qua menukaart staat er veel gezond eten op de kaart voor zowel kind als ouders. De koffie is erg lekker. De WiFi is goed. Tafels zijn schoon en netjes zodat we goed konden werken. Speelplezier: Onze kinderen hebben een hele leuke ochtend gehad met veel speelplezier! Toestellen zijn netjes en schoon en er is veel afwisseling voor de kinderen aanwezig. We hebben genoten, is een aanbeveling waard.

Lees verder  


"Ideaal voor de kids"

Peter   -   23-08-2017

23-08-2017

"Ideaal voor de kids"

Leuke toestellen, de kinderen vermaken zich best, gevarieerde programma's, keuken divers, toiletten schoon. Voor de kinderen (5 en 3 jaar) hebben we een jaarabonnement genomen, we gaan er elke woensdag naar toe, soms meerdere keren in een week.

Lees verder  


Yvonne   -   02-08-2017

02-08-2017

Belachelijk dat je als begeleider ook moet betalen, uit proncipe ga ok hoer nooit meer naar toe. In Monkeytown en Bubblejungel en Delft hoef je niet te betalen als begeleider en ze zijn veel leuker!!

Lees verder  


"Absolute aanrader!"

Esther   -   23-07-2017

23-07-2017

"Absolute aanrader!"

Waanzinnige mooie speeltuin. Veel speelmogelijkheden. De speeltuin en toiletten waren er schoon. Vriendelijke bediening met uitgebreide kaart. Heerlijk uitje om met de kinderen naar toe te gaan. Zeker een aanrader!

Lees verder  


"Aanrader, vriendelijk personeel, schoon en netjes. "

Marjolein   -   01-07-2017

01-07-2017

"Aanrader, vriendelijk personeel, schoon en netjes. "

Alles is netjes en ziet er schoon en fris uit. Voor zowel jonge als de wat oudere kinderen leuke speeltoestellen. Onze dochter heeft haar partijtje daar gevierd. De organisatie was super!

Lees verder  


"Duur en weinig spullen "

Kim   -   04-05-2017

04-05-2017

"Duur en weinig spullen "

Voor de eerste keer naar kidszoo geweest betaalde 18,50 om naar binnen te komen met een kindje van 2 en een kind van 1 echt belachelijk duur! Je moet ook als ouder betalen maar liefst 3 euro pp. Het personeel let wel op in de zaal dus dat is wel prettig. Als er oudere kinderen in het peuter gedeelte komen zeggen ze er wat van. Ook erg weinig speeldingen voor het geld wat je betaald wij gaan gewoon weer gezellig naar monkeytown toe!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Indoorspeeltuin KidsZoo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

14 Fijne speeltuinen in Leiden en omgeving

Klimmen. Wippen. Klauteren. Ballen. Schommelen. Glijden. Rennen. Gooien. Draaien. Vallen. Opstaan. En weer doorgaan. Oftewel: spelen! Binnen spelen. Buiten spelen. Samen spelen in Leiden. Spelen is leuk, gezond en goed voor de motoriek, de lichamelijke ontwikkeling en de sociale vaardigheden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Indoorspeeltuin KidsZoo te melden