Indoorspeeltuin KidsZoo

(4/5)  29 recensies

Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. Indoorspeeltuin KidsZoo is 100% avontuur op 2000m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. Ontdek het zelf! Bij KidsZoo in Noordwijkerhout.

 

KidsZoo is een unieke kwaliteitsspeeltuin met een oppervlakte van 2200 m2. Bij de indeling van de speelruimten is niets aan het toeval overgelaten. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen hier ongehinderd klimmen, glijden, bungelen en buitelen.

 

De ruimten met speeltoestellen en het comfortabele lounge- en zitgedeelte lopen logisch in elkaar over, het horecapleintje heeft een gezellige, speelse uitstraling en de toiletten zijn schoon, ruim en snel bereikbaar. Een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest.


Escape Room

Bij KidsZoo hebben ze ook een escape room die kinderen zelf kunnen oplossen. Klik hier voor meer informatie over de escape room van KidsZoo


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9.00 tot 18.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen tot 1 jaar gratis

Kinderen 1-12 jaar €7,95

Ouders / begeleiders €3,00

65+  €2,50

 


29 Recensies over Indoorspeeltuin KidsZoo

(Pagina 1 van 3)

 

"Raar en slordig"

Bianca   -   15-12-2021

15-12-2021

"Raar en slordig"

we gingen voor het eerst het feestje van onze dochter hier vieren ( Noordwijkerhout) het begon al met reserveren nadat ik gereserveerd had en geen bevestiging kreeg ging ik bellen het stond niet bij hun in het boek. leidinggevende had ik aan de telefoon hij zou het erin zetten. toen ik n paar dagen van te voren belde omdat we een kwartier laten zouden komen , werd er wederom gezegd dat het er bij hun niet in stond. ik had een bevestiging via de mail gehad dus dat was al raar en slordig van ze toen we aankwamen werden we door een chagrijnige medewerkster naar onze tafel begeleid .

Lees verder  


"Geweldig uitje voor de kids"

Jennifer   -   27-08-2021

27-08-2021

"Geweldig uitje voor de kids"

De kids hebben het geweldig naar hun zin!! voor elke leeftijd is er wel iets te doen! Doe je kids en lekker luchtige kleding aan en rennen en spelen maar! Terwijl je zelf een lekker kopje koffie kan drinken en lekker kan toekijken hoe de kids lol hebben! Begeleiding is gratis!

Lees verder  


"Great for Birthday Parties"

Cecilia   -   21-07-2020

21-07-2020

"Great for Birthday Parties"

Considering these tough COVID times, KidsZoo was still welcoming and accommodating, while still following all the RIVM guidelines. We felt safe, and the kids had a blast. Very nice for kids Parties!

Lees verder  


"Schone, leuke en prettige plek voor ouder en kind "

Esther   -   30-12-2018

30-12-2018

"Schone, leuke en prettige plek voor ouder en kind "

Heel goed: verzorging van het eten en drinken. Qua menukaart staat er veel gezond eten op de kaart voor zowel kind als ouders. De koffie is erg lekker. De WiFi is goed. Tafels zijn schoon en netjes zodat we goed konden werken. Speelplezier: Onze kinderen hebben een hele leuke ochtend gehad met veel speelplezier! Toestellen zijn netjes en schoon en er is veel afwisseling voor de kinderen aanwezig. We hebben genoten, is een aanbeveling waard.

Lees verder  


"Ideaal voor de kids"

Peter   -   23-08-2017

23-08-2017

"Ideaal voor de kids"

Leuke toestellen, de kinderen vermaken zich best, gevarieerde programma's, keuken divers, toiletten schoon. Voor de kinderen (5 en 3 jaar) hebben we een jaarabonnement genomen, we gaan er elke woensdag naar toe, soms meerdere keren in een week.

Lees verder  


Yvonne   -   02-08-2017

02-08-2017

Belachelijk dat je als begeleider ook moet betalen, uit proncipe ga ok hoer nooit meer naar toe. In Monkeytown en Bubblejungel en Delft hoef je niet te betalen als begeleider en ze zijn veel leuker!!

Lees verder  


"Absolute aanrader!"

Esther   -   23-07-2017

23-07-2017

"Absolute aanrader!"

Waanzinnige mooie speeltuin. Veel speelmogelijkheden. De speeltuin en toiletten waren er schoon. Vriendelijke bediening met uitgebreide kaart. Heerlijk uitje om met de kinderen naar toe te gaan. Zeker een aanrader!

Lees verder  


"Aanrader, vriendelijk personeel, schoon en netjes. "

Marjolein   -   01-07-2017

01-07-2017

"Aanrader, vriendelijk personeel, schoon en netjes. "

Alles is netjes en ziet er schoon en fris uit. Voor zowel jonge als de wat oudere kinderen leuke speeltoestellen. Onze dochter heeft haar partijtje daar gevierd. De organisatie was super!

Lees verder  


"Duur en weinig spullen "

Kim   -   04-05-2017

04-05-2017

"Duur en weinig spullen "

Voor de eerste keer naar kidszoo geweest betaalde 18,50 om naar binnen te komen met een kindje van 2 en een kind van 1 echt belachelijk duur! Je moet ook als ouder betalen maar liefst 3 euro pp. Het personeel let wel op in de zaal dus dat is wel prettig. Als er oudere kinderen in het peuter gedeelte komen zeggen ze er wat van. Ook erg weinig speeldingen voor het geld wat je betaald wij gaan gewoon weer gezellig naar monkeytown toe!

Lees verder  


"Super voor kinderen, ouders en verzorgers"

Nancy Smit   -   23-04-2017

23-04-2017

"Super voor kinderen, ouders en verzorgers"

Goed overzicht! Leuke, veilige speeltoestellen! Super kaart met veel verschillende producten voor ieder wat wils, met of zonder allergieën. En service aan tafel!! Wat wil je nog meer???

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Indoorspeeltuin KidsZoo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

14 Fijne speeltuinen in Leiden en omgeving

Klimmen. Wippen. Klauteren. Ballen. Schommelen. Glijden. Rennen. Gooien. Draaien. Vallen. Opstaan. En weer doorgaan. Oftewel: spelen! Binnen spelen. Buiten spelen. Samen spelen in Leiden. Spelen is leuk, gezond en goed voor de motoriek, de lichamelijke ontwikkeling en de sociale vaardigheden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Indoorspeeltuin KidsZoo te melden