Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Zwembad de Fakkel

Gemiddelde

2.4 van 5 sterren / 17 recensies
Pagina 1 van 3

G schreef:

Trust Score:

17-01-2024

"Medewerkers absoluut niet vriendelijk!"

Wij waren met een jongens kinderfeestje en hoewel het erg rustig was deden ze ontzettend moeilijk over 'regels'. Er werden zelfs 2 kinderen weggestuurd. Ik vind dit niet normaal. Als ouder ben ik er heel de tijd bij geweest en ze gedroegen zich gewoon normaal. Ik kom er niet meer terug ondanks dat het wel een leuk zwembad is voor de kids..


Dilek schreef:

Trust Score:

25-07-2023

"Asociaal medewerkers ! "

Ze zijn allemaal asociaal


Dilek schreef:

Trust Score:

24-07-2023

"Asociaal beveiliging aanwezig. Hy luistert niet naar de mensen."

Ik heb netjes betaald en moest een bandje voor me dochter kopen. Ik wilde met mijn gezin even uurtje zwemmen maar mijn dochtertje was meer aan het huilen en ze vond het beetje eng. Opeens krijg ik een grote mond van de beveiliging dat ik aan de kant moet staan maar hy begreep de situatie niet hy luisterde mij totaal niet! Was zo asociaal. Ik kreeg meer stress daardoor kreeg mijn dochtertje ook ! Hy kwam hele tyd achter ons aan. We waren binnen 5 minuten weer buiten. Nooit meer terug.


Aleksandra schreef:

Trust Score:

18-07-2023

"Niet mooi"

Altijd vies en boos


Marielle schreef:

Trust Score:

25-06-2023

"Geen idee"

Jammer dat je niet kan zien of het vol is


jan schreef:

Trust Score:

03-01-2023

"leuk!!"

zelf vind ik dit een geweldige zwembad, ik vind het wel jammer dat er veel hang jongeren zijn die ze soms niet echt gedragen ook heel ziellig is de mensen die daar werken ook best wel jong zijn


Volgende pagina  

  Terug naar Zwembad de Fakkel


Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad de Fakkel te melden