Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Madame Tussauds

Gemiddelde

3.3 van 5 sterren / 4 recensies

Robert schreef:

Trust Score:

28-12-2017

"Waardeloos"

Zo druk dat ik geen enkel beeld fatsoenlijk heb kunnen bekijken. Gebrek aan gedoseerde toegang. Gewoon zoveel mogelijk mensen binnenlaten maakt het een vervelende ervaring.


Kasper schreef:

Trust Score:

29-08-2014

Om een hele lange wachttijd te voorkomen is het aan te raden om vooraf tickets on line te kopen. Je gaat met 20 personen in een lift naar de 4 de etage dus je denkt dat beloofd wat!!! Behalve de beelden zijn er wat optionele activiteiten zoals je hand vereeuwigen in was. En een pose foto met Michael Jackson. Daarna 3 etages naar beneden lopen en bij de uitgang kun je een leuke foto maken van iemand aan de gevel in New York samen met Spiderman.
Leuk uitstapje maar in verhouding redelijk prijzig.


Debby schreef:

Trust Score:

27-06-2013

Een tijdje geleden zijn we naar Madame Tussauds geweest en hebben we heel veel celebs bij elkaar gezien. We zijn met een aantal beroemdheden op de foto geweest. Het was echt heel mooi gedaan, het was net of ze echt waren alleen zaten ze echt heel erg stil.
Het is zeker een uitje waar ik binnenkort weer een keertje naar toe wil, want volgens mij zijn er weer een aantal beroemdheden bij gekomen.


Heleen schreef:

Trust Score:

01-08-2010

Leuk om naar toe te gaan.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Madame Tussauds


Klik hier om onjuiste gegevens van Madame Tussauds te melden