Madame Tussauds

(3.3/5)  4 recensies

Ben je klaar voor de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam? Stap dan de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds in. Hier heb je verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met jouw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars.

 

De wassenbeeldenattractie is recent omgetoverd tot de place to be voor jong en oud. Wees even mooi als Doutzen Kroes op de catwalk en zing on stage bij een uitzinnige Lady Gaga. Test of je net zo slim bent als Einstein en doe de IQ test. Help DJ Edwin Evers de jingles opstarten en test je IQ met Einstein. Natuurlijk ga je op de foto met Prinses Máxima en neem je plaats op de troon van koningin Beatrix. Is dat wel uit te houden zo’n lange troonrede? En hoe staat haar kapsel jou? Wedden dat je lol hebt in je koninklijke rol?

 

Durf jij de verrassende wassenwereld van Madame Tussauds te bezoeken? Vergeet vooral je fototoestel niet!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag geopend van 10:00 t/m 22:00 uur (m.u.v. Koningsdag)

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €23,50 

5 t/m 15 jaar €18,50

Kinderen tot 5 jaar gratis

 

Combi ticket met 

The Amsterdam Dungeon

Kinderen van 5 t/m 15 jaar €25,-

16 jaar en ouder €30,-

 


4 Recensies over Madame Tussauds

(Pagina 1 van 1)

 

"Waardeloos"

Robert   -   28-12-2017

28-12-2017

"Waardeloos"

Zo druk dat ik geen enkel beeld fatsoenlijk heb kunnen bekijken. Gebrek aan gedoseerde toegang. Gewoon zoveel mogelijk mensen binnenlaten maakt het een vervelende ervaring.

Lees verder  


Kasper   -   29-08-2014

29-08-2014

Om een hele lange wachttijd te voorkomen is het aan te raden om vooraf tickets on line te kopen. Je gaat met 20 personen in een lift naar de 4 de etage dus je denkt dat beloofd wat!!! Behalve de beelden zijn er wat optionele activiteiten zoals je hand vereeuwigen in was. En een pose foto met Michael Jackson. Daarna 3 etages naar beneden lopen en bij de uitgang kun je een leuke foto maken van iemand aan de gevel in New York samen met Spiderman. Leuk uitstapje maar in verhouding redelijk prijzig.

Lees verder  


Debby   -   27-06-2013

27-06-2013

Een tijdje geleden zijn we naar Madame Tussauds geweest en hebben we heel veel celebs bij elkaar gezien. We zijn met een aantal beroemdheden op de foto geweest. Het was echt heel mooi gedaan, het was net of ze echt waren alleen zaten ze echt heel erg stil. Het is zeker een uitje waar ik binnenkort weer een keertje naar toe wil, want volgens mij zijn er weer een aantal beroemdheden bij gekomen.

Lees verder  


Heleen   -   01-08-2010

01-08-2010

Leuk om naar toe te gaan.


Hoeveel sterren geef jij Madame Tussauds?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Op de foto met Ryan Reynolds in Madame Tussauds Amsterdam

Ryan Reynolds, de populaire acteur uit films als The Proposal, X-men Origins: Wolverine en natuurlijk Deadpool, is in Amsterdam. En jij hebt nu de kans om met hem op de foto te gaan!

Lees verder...

 

Ontmoet Afrojack in Madame Tussauds Amsterdam

Video: Pas op wat je doet in Madame Tussauds

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Madame Tussauds te melden