Op de foto met Ryan Reynolds in Madame Tussauds Amsterdam

Ryan Reynolds, de populaire acteur uit films als The Proposal, X-men Origins: Wolverine en natuurlijk de aankomende hit Deadpool, is op bezoek bij Madame Tussauds in Amsterdam. En jij hebt nu de kans om met hem op de foto te gaan!

 

Ryan Reynolds in Madame Tussauds

 

Niet echt, wel levensecht

Jammer genoeg komt Ryan niet zelf naar onze hoofdstad, maar zal zijn wassen evenbeeld de honneurs voor hem waarnemen. Waar je de meeste kans hebt om hem te treffen? Bij Madame Tussauds natuurlijk!

 

Onder grote belangstelling van een aantal bekende en prominente Nederlanders, heeft de Nederlandse presentator en komediant Jörgen Raymann afgelopen vrijdag het wassen beeld van Ryan Reynolds mogen onthullen.

 

Bekijk ook: Lachen bij Madame Tussauds

 

Wees er snel bij

Madame Tussauds heeft het beeld van Ryan voor een beperkte periode in bruikleen gekregen van haar zustervestiging in Hollywood. En natuurlijk was Jörgen, die een groot fan van Ryan is, er als de kippen bij om als eerste met hem op de foto te gaan.

 

In de aankomende periode zal Ryan dagelijks voor het grote publiek te bezichtigen zijn in Madame Tussauds in Amsterdam. Ook jij kan dus met Ryan op de foto! Maar helaas, een handtekening zit er waarschijnlijk niet in.

 

Korting Madame Tussauds

Regelmatig stunt Madame Tussauds met te gekke acties. Hierdoor kun je veel geld besparen op je bezoek voor Madame Tussauds. Controleer snel de laatste kortingen voor Madame Tussauds.
Reacties op "Op de foto met Ryan Reynolds in Madame Tussauds Amsterdam"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.