Ontmoet Afrojack in Madame Tussauds Amsterdam

Eén van ’s werelds grootste DJ’s heeft tegenwoordig een vaste plek in Amsterdam. Afrojack, bekend van hits als Drop Down, Take over Control, en Ten Feet Tall, heeft nu eindelijk een eigen plek gekregen in het beroemde wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds.

 

Afrojack in Madame Tussauds Amsterdam

 

DJ Experience Area

Het beeld van Afrojack staat in de gloednieuwe DJ Experience Area, waar je zélf kunt voelen hoe het is om DJ te zijn. Met de speciale 3D bril kruip je in de huid van Afrojack, loop je backstage rond en treed je op voor maar liefst duizenden fans.

 

Bekijk ook: Pas op wat je zegt en doet in Madame Tussauds (erg grappig!)

 

Weetjes

Afrojack, zijn echte naam is Nick van de Wall Hij heeft 2 volle dagen geposeerd. Op basis van honderden metingen heeft een team van 23 mensen, 5 maanden lang gewerkt aan dit beeld en het resultaat mag er dan ook zeker zijn: zelfs de kleinste details zijn in het beeld verbluffend goed verwerkt. Om het helemaal af te maken, is het beeld door Afrojack in hoogst eigen persoon gekleed in zijn eigen kledinglijn.

 

Naast Afrojack maak je trouwens ook nog kennis met de special guests DJ Tiësto en Armin van Buuren. Dus neem je iPod mee en waan jezelf een echte DJ in Madame Tussauds in Amsterdam.
Reacties op "Ontmoet Afrojack in Madame Tussauds Amsterdam"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.