Agenda De Happyfarm

Overnachten in een indoorspeeltuin

Vind plaats vandaag t/m 25-06-2021

 

Nieuw! Overnachten in een speelparadijs! Zeer uniek. Helemaal privé voor u en uw huisgenoten want door Coronamaatregelen zit de Speelboerderij nu dicht voor dagjesmensen.


Gunt u uw kinderen ook een onvergetelijke vakantie? Kom dan gezellig naar de Veluwe. Een vakantiehuisje IN een indoor speeltuin. Op een plek waar de vogels fluiten en eekhoorntjes van boom naar boom springen. En wat dacht je van je achtertuin? Lekker groot en vol met speeltoestellen. Helemaal alleen voor uw gezin. De Happyfarm heeft een aantal weekenden en midweken in april, mei en juni nog plek voor 2 volwassenen en 4 kinderen uit één gezin.
Het vakantiehuisje beschikt over een woonkamer met keukenblok, lekkere bank met slaapfunctie, 2 afgesloten slaapkamers, halletje en toilet. Via tussendeur toegang tot speeltuin en douche/toiletruimte. Op loopafstand bevindt zich een prachtig wandelbos en met de auto ben je in 5 minuutjes bij de afhaal van de Mc Donald’s. Parkeren kan op eigen terrein. Kortom, alle ingrediënten voor een fantastisch verblijf om nooit meer te vergeten.


- Klik hier voor meer informatie en leuke foto's


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van De Happyfarm te melden