De Happyfarm Vakantiehuisje

Happyfarm vakantiehuis is gesloten. Dit tijdelijk initiatief was geopend tijdens de lockdown van 2021 om een selectie groep genodigde toch te kunnen laten genieten van de binnen- en buitenspeeltuin. Nu is het park gewoon weer als speeltuin te bezoeken


Nieuw: Overnachten in een speelparadijs! Gun uw kinderen een onvergetelijke vakantie en kom met uw gezin logeren in het vakantiehuisje van De Happyfarm. Via een tussendeur heb je exclusief toegang tot de indoor speeltuin, en wat dacht je van je achtertuin? Die staat vol met speeltoestellen. Dat wordt een gezellig verblijf.




Het huisje is geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen. Beschikt over 2 aparte slaapkamers, kamer met keukenblok, douche/toiletruimte en een zitbank met slaapfunctie. Zeer uniek!


Faciliteiten

  • Binnenspeeltuin voor je gezin
  • Buitenspeeltuin voor je gezin
  • Bos op loopafstand
  • Mc Donalds op 5 min. rijafstand
  • Pony ritje onder begeleiding

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Happyfarm Vakantiehuisje

Hoeveel sterren geef jij De Happyfarm Vakantiehuisje?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Happyfarm Vakantiehuisje te melden