Boutique Hotel Beekhuizen

Kon je de tijd zo nu en dan maar even stilzetten. Genieten van het moment zonder je druk te hoeven maken over alledaagse zaken. Op een historische locatie te midden van Nationaal Park de Veluwezoom bevindt zich Boutique Hotel Beekhuizen. Een architectonische eyecatcher, waar gasten in volledige vrijheid mogen beleven en in rust kunnen genieten. Kleinschalig, persoonlijk en gastvrij.


De tuin bij Hotel Beekhuizen


Ze laten je de tijd voor even vergeten. Van een luxe ontbijt in het Bakhuis tot een verfrissende boswandeling door het prachtige natuurgebied. Van een goed glas wijn in de honesty bar tot een behaaglijk bed om uitgerust uit op te staan. Alles op je gemak. De suites en lodges zijn elk op geheel eigen wijze ingericht en gestyled, kijken uit over de omliggende natuur en bieden de privacy die je wenst.


Faciliteiten

  • Bakhuis
  • Ontbijt
  • Honesty bar
  • Vanuit de tuin loop je het landgoed op

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Boutique Hotel Beekhuizen

Hoeveel sterren geef jij Boutique Hotel Beekhuizen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Boutique Hotel Beekhuizen te melden