Europarcs Veluwemeer

Ontdek het glinsterende water van het Veluwemeer, het oer-Hollandse polderlandschap en de uitgestrekte bossen bij vakantiepark EuroParcs Veluwemeer. Spetteren in het buitenzwembad, de omgeving verkennen per fiets of per boot, leren zeilen… EuroParcs Veluwemeer is het ideale vakantiepark voor jong en oud. Niet voor niets heeft EuroParcs Veluwemeer (voor de tweede keer) de Zilveren Zoover Award 2019 gewonnen!


Vaar met een boot over het uitgestrekte Veluwemeer


De Veluwe en het Veluwemeer

Natuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op in de prachtige omgeving van EuroParcs Veluwemeer. Polders zo ver als het oog reikt, schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden, de diversiteit van het landschap in de omgeving van Nunspeet is groot! Het Veluwemeer niet te vergeten, waar je vanaf EuroParcs Veluwemeer mooi uitzicht hebt over het kabbelende water en waar de waterrecreatiemogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu wilt varen, kajakken, waterfietsen, zeilen, surfen of gewoon wilt zwemmen in natuurwater… het kan allemaal in het Veluwemeer. Vanuit Nunspeet kun je eindeloos veel fiets- en wandeltochten maken in de uitgestrekte bossen bij Vierhouten, Elspeet en Epe. Prachtig om ook te zien, zijn de zandvlaktes in de Veluwe, Hulshorster Zand en De Haere Doornspijk bijvoorbeeld.


Faciliteiten

  • Watersportcentrum
  • Jachthaven
  • Bootverhuur
  • E-chopper verhuur
  • Animatie
  • Buitenbad

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Veluwemeer

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Veluwemeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Veluwemeer te melden