Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Boulderhal Kunststof

Gemiddelde

4.7 van 5 sterren / 3 recensies

Met blaren op de handen naar huis!

Debby

09-03-2020

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Met blaren op de handen naar huis!

Onze kinderen worden steeds ouder en dan moet je ook uitjes verzinnen voor oudere kinderen. Nou dit is er 1. Van tevoren krijg je een uitleg om het allemaal zo veilig mogelijk te laten verlopen en dat je niet meteen de moeilijkste routes pakt.
De donkergroene zijn het makkelijkst en de lichtblauwe volgens mij het moeilijkst. Als je voor groen kiest mag je bij het naar boven klimmen ook alleen de groene gebruiken.
Mijn zoon had een donkerblauwe route die hij maar niet voor elkaar kreeg en hij bleef het maar proberen totdat hij blaren op zijn handen kreeg.
Hij vroeg meteen of hij de volgende week weer mocht want hij moest en zou het halen.
Super uitje voor een paar uur lekker je gang gaan.


Een verstopt pareltje in Leiden

Dewi

03-03-2020

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Een verstopt pareltje in Leiden

Onze dochter wilde graag klimmen dus wij zoeken naar een leuke klimhal in Leiden of in de buurt. Zo kwamen we bij de Boulderhal Kunststof terecht. Ze hadden onze van te voren al gewaarschuwd voor de drukte want ze vierde hun driejarig bestaan. Wat ons betreft maakte dit het alleen maar gezelliger. Voor een vaste prijs konden onze kinderen zo lang als ze wilde heerlijk klimmen van makkelijke tot zeer uitdagende parcours, genoeg afwisseling. Wij vonden het echt heel leuk en komen zeker terug ook voor de lekkere vegan hapjes!


Tophal!

Dirk

27-11-2018

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Tophal!

Superleuk personeel en routes in alle niveaus


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Boulderhal Kunststof te melden