Boulderhal Kunststof

(4.7/5)  3 recensies

In de afgelopen jaren is sportklimmen een mainstream sport geworden. Boulderen is het snelst groeiende onderdeel binnen de klimsport. Boulderen is laagdrempelig en heeft een sterk sociaal karakter. Je kunt meteen beginnen, geen gedoe met touwen en verplichte cursussen. De wanden zijn vier meter hoog met dikke valmatten eronder.

 


Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie en behendigheid mee. Het is de perfecte manier om tijd door te brengen met vrienden en je hoofd tot rust te laten komen na een drukke studie- of werkdag. Boulderhal Kunststof is een moderne indoor klimfaciliteit met de nieuwste grepen, goede trainingsfaciliteiten, een gezellige sfeer en een relaxte bar met goede koffie en lekker bier!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag van 14:00 tot 23:00 uur

Dinsdag t/m donderdag, zaterdag en zondag van 9:00 t/m 23:00 uur

Vrijdag van 8:00 t/m 23:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Losse entree geeft de hele dag toegang

Vanaf 25 jaar €11,00

Van 18 t/m 24 jaar €10,00

Van 8 t/m 17 jaar €8,50

Huur klimschoenen €3,50

 


3 Recensies over Boulderhal Kunststof

(Pagina 1 van 1)

 

"Met blaren op de handen naar huis!"

Debby   -   09-03-2020

09-03-2020

"Met blaren op de handen naar huis!"

Onze kinderen worden steeds ouder en dan moet je ook uitjes verzinnen voor oudere kinderen. Nou dit is er 1. Van tevoren krijg je een uitleg om het allemaal zo veilig mogelijk te laten verlopen en dat je niet meteen de moeilijkste routes pakt. De donkergroene zijn het makkelijkst en de lichtblauwe volgens mij het moeilijkst. Als je voor groen kiest mag je bij het naar boven klimmen ook alleen de groene gebruiken. Mijn zoon had een donkerblauwe route die hij maar niet voor elkaar kreeg en hij bleef het maar proberen totdat hij blaren op zijn handen kreeg. Hij vroeg meteen of hij de volgende week weer mocht want hij moest en zou het halen. Super uitje voor een paar uur lekker je gang gaan.

Lees verder  


"Een verstopt pareltje in Leiden"

Dewi   -   03-03-2020

03-03-2020

"Een verstopt pareltje in Leiden"

Onze dochter wilde graag klimmen dus wij zoeken naar een leuke klimhal in Leiden of in de buurt. Zo kwamen we bij de Boulderhal Kunststof terecht. Ze hadden onze van te voren al gewaarschuwd voor de drukte want ze vierde hun driejarig bestaan. Wat ons betreft maakte dit het alleen maar gezelliger. Voor een vaste prijs konden onze kinderen zo lang als ze wilde heerlijk klimmen van makkelijke tot zeer uitdagende parcours, genoeg afwisseling. Wij vonden het echt heel leuk en komen zeker terug ook voor de lekkere vegan hapjes!

Lees verder  


"Tophal!"

Dirk   -   27-11-2018

27-11-2018

"Tophal!"

Superleuk personeel en routes in alle niveaus


Hoeveel sterren geef jij Boulderhal Kunststof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Boulderhal Kunststof te melden