Zomerweek

Dit evenement is te bezoeken van:
23-05-2024 t/m 29-05-2024

 

Ervaar, aanschouw, proef en ruik de zomer. Ontdek samen een wereld vol muziek, foodtrucks, workshops en winkel naar hartelust voor prachtige producten. Tijdens de Zomerweek dompel je je volledig onder in de sfeer van de warmste maanden van het jaar.


Taartje eten


Tijdens de Zomerweek vul je je tassen met prachtige zomerproducten. Laat je inspireren door de nieuwste mode, ontdek en proef nieuwe producten en ambachtelijke lekkernijen, en geniet van geweldige acties. Luid de zomer in met feestelijke optredens van bekende artiesten en ontmoet je favoriete auteurs en columnisten van Libelle en Margriet. Verwen jezelf met lekkernijen uit diverse foodtrucks en proef de smaken van de zomer. Neem deel aan creatieve workshops met een zomers tintje. Of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor ieder wat wils.

 

Openingstijden

23 t/m 29 mei van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Regulier ticket €19,95

ALL-IN ticket €59,95

Kind 4 t/m 12 jaar €11,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zomerweek

Hoeveel sterren geef jij Zomerweek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zomerweek te melden