Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies De Naturij

Gemiddelde

3 van 5 sterren / 2 recensies

Hiverkoop schreef:

Trust Score:

23-08-2018

"Enige plezier is zwembad voor het kind"

Niet vriendelijk personeel, was erg chagrijnig. Maar dan ook iedereen. Er kreeg zelfs een vrouw met 2 kinderen een zak brood voor de voeten gegooid met de opmerking dat ze mooi de eenden kon gaan voeren en daarna reed hij door met zijn scootmobiel. En ja hij was van de naturij want hij droeg een t-shirt/poloshirt met het logo erop. Misleidende informatie op de website over de midgetgolfbaan. Deze zit er naast en die hoort niet bij de Naturij. Hier moet weer extra voor betalen ( wat logisch want het is een ander bedrijf. De ponykar was gesloten en de ponybaan ook. Ook moet je oppassen met kinderen bij de paarden, want ze hebben schrikdraad op het hek zitten. Wat ik erg raar vind in een kinderboerderij. Aangezien we al hadden betaald heeft mijn zoontje zich nog 4 uur kunnen vermaken in het zwembadje, klein complimentje voor ze dat er een hek om heen zit. Maar het poortje zit op slot. Dus de kinderen die in en uit het zwembadje willen moeten over hekje klimmen wat ontzettend gevaarlijk en ik regelmatig gevaarlijke situaties gezien heb.

En op Facebook willen ze alleen goede berichten horen tegenwoordig, want ik kan daar mijn review niet posten. Ze zetten het er gewoon niet op. Ik heb het 3 keer geprobeerd, maar ze sluiten ogen voor de realiteit.


betty schreef:

Trust Score:

13-06-2016

heel geslaagd en normale prijzen.


  Plaats beoordeling

  Terug naar De Naturij


Klik hier om onjuiste gegevens van De Naturij te melden