De Naturij

(3/5)  2 recensies

Aan de zuidrand van Drachten vind u onze schitterende Kinderboerderij/Natuur -en Milieucentrum. Op een terrein van maar liefst 7Ha. is er voor iedereen veel te beleven.

 

Natuurlijk een grote Kinderboerderij met een grote verscheidenheid aan dieren, zowel binnen als buiten. Ons expositie-gebouw "het Vlinderhuis" met exotische dieren zoals o.s. verschillende hagedissen, vogelspinnen, vissen, slangen, kikkers en straks ook weer vlinders.

 

Dan onze prachtige speelhal, overdekt speelplezier in de grote hal, dus ook bij minder weer kunt u gerust komen.

 

Sinds vorig jaar hebben we i.s.m. de gemeente, VVN en Talant een mooie Verkeerstuin, waar de kinderen lekker kunnnen rijden in onz trap-auto's. (openingstijden zie "Verkeerstuin" )

 

In onze speeltuin staan vele veilige speeltoestellen, een mega grote zandbak met Piratenschip, in de zomer een springkussen en bij echt warm weer zelfs een spartelbadje voor de jeugd. Binnenkort komt er een heel mooi nieuw speeltoestel bij.

 

In ons restaurant kunt u voor billijke prijzen genieten van een drankje, koffie/thee met iets lekkers erbij en natuurlijk lekkere patat en snacks.

 

Naast de entree van de Naturij vind u een van de betere echte wedstrijd Midgetgolfbanen van ons land, menig record is op deze baan gevestigd. Midgetgolf staat los van de Naturij en dient apart betaald te worden.(zie tabblad Midgetgolf)

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Voorjaarsvakantie tot 1 november: 9.00 uur tot 18.00 uur

 

1 november tot voorjaarsvakantie: 10.00 uur tot 18.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagkaart € 4,50 per persoon.

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang.

 


2 Recensies over De Naturij

(Pagina 1 van 1)

 

"Enige plezier is zwembad voor het kind"

Hiverkoop   -   23-08-2018

23-08-2018

"Enige plezier is zwembad voor het kind"

Niet vriendelijk personeel, was erg chagrijnig. Maar dan ook iedereen. Er kreeg zelfs een vrouw met 2 kinderen een zak brood voor de voeten gegooid met de opmerking dat ze mooi de eenden kon gaan voeren en daarna reed hij door met zijn scootmobiel. En ja hij was van de naturij want hij droeg een t-shirt/poloshirt met het logo erop. Misleidende informatie op de website over de midgetgolfbaan. Deze zit er naast en die hoort niet bij de Naturij. Hier moet weer extra voor betalen ( wat logisch want het is een ander bedrijf. De ponykar was gesloten en de ponybaan ook. Ook moet je oppassen met kinderen bij de paarden, want ze hebben schrikdraad op het hek zitten. Wat ik erg raar vind in een kinderboerderij. Aangezien we al hadden betaald heeft mijn zoontje zich nog 4 uur kunnen vermaken in het zwembadje, klein complimentje voor ze dat er een hek om heen zit. Maar het poortje zit op slot. Dus de kinderen die in en uit het zwembadje willen moeten over hekje klimmen wat ontzettend gevaarlijk en ik regelmatig gevaarlijke situaties gezien heb. En op Facebook willen ze alleen goede berichten horen tegenwoordig, want ik kan daar mijn review niet posten. Ze zetten het er gewoon niet op. Ik heb het 3 keer geprobeerd, maar ze sluiten ogen voor de realiteit.

Lees verder  


betty   -   13-06-2016

13-06-2016

heel geslaagd en normale prijzen.


Hennie   -   28-03-2015

28-03-2015

Is de kinderboerderij open op goede vrijdag? En zijn de openingstijden dan ook anders?


Hoeveel sterren geef jij De Naturij?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Naturij te melden