De Naturij

(3/5)  2 recensies

De Naturij het leukste en grootste speelpark van Friesland! Met 70.000m2 speelplezier is er voor iedereen wel wat te beleven. Lekker klimmen en klauteren in de indoor speelhal. Lekker buiten spelen in de mega speeltuin. Wil jij de geitjes knuffelen of voeren? Of lekker racen in de verkeerstuin? Of ga je liever op expeditie in de natuur? Bij De Naturij kan het allemaal. Dagje vrij? Naturij!
Eindeloos klimmen en klauteren

De indoor Speelhal is een overdekte speelplek voor eindeloos speelplezier. Zo kan je het hele jaar door hier spelen, zelfs wanneer het slecht weer is. Klim in de hoge klimtoren (met uitkijk over het Naturij terrein) als je durft, neem een duik in de ballenbak of roetsj van de glijbanen. Nog meer actie? Spring zo hoog als je kan op één van de trampolines, rijd een rondje op één van de trapauto’s of slinger aan een touw en klim en klauter door de indoor speelhal.
Lekker buiten spelen en ravotten

Buitenspelen in het leukste park van Friesland. Wees een piraat op een echt piratenschip, beklim de klimtoren of relax in een nestschommel. Of je nu lekker vies wordt in het zand, klimt, schommelt of draait totdat je duizelig bent, alles kan en mag op De Naturij. Dagje Vrij? De Naturij!
Kom in contact met de natuur

Buiten spelen, de dieren leren kennen en heerlijk ontdekken. Bij De Naturij is zoveel natuurpret dat je niet uitgekeken en niet uitgespeeld raakt.

 

Openingstijden

De Naturij

Dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur

Alleen gesloten op: 1e, 2e kerstdag, Oud- & Nieuwjaarsdag 


Speelhal vanaf 1 november

Maandag van 12:00 tot 16:30 uur

Dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 16:30 uur


Ponykar en Ponybaan vanaf 28 maart

In de vakanties en weekenden geopend van 13:30 tot 16:30


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Kinderen t/m 1 jaar gratis

Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen €5,95

Pony rijden €1,00 p.p. per ritronde

Ponykar €0,50 per p.p. per ritronde


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over De Naturij

(Pagina 1 van 1)

 

"Enige plezier is zwembad voor het kind"

Hiverkoop   -   23-08-2018

23-08-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Enige plezier is zwembad voor het kind"

Niet vriendelijk personeel, was erg chagrijnig. Maar dan ook iedereen. Er kreeg zelfs een vrouw met 2 kinderen een zak brood voor de voeten gegooid met de opmerking dat ze mooi de eenden kon gaan voeren en daarna reed hij door met zijn scootmobiel. En ja hij was van de naturij want hij droeg een t-shirt/poloshirt met het logo erop. Misleidende informatie op de website over de midgetgolfbaan. Deze zit er naast en die hoort niet bij de Naturij. Hier moet weer extra voor betalen ( wat logisch want het is een ander bedrijf. De ponykar was gesloten en de ponybaan ook. Ook moet je oppassen met kinderen bij de paarden, want ze hebben schrikdraad op het hek zitten. Wat ik erg raar vind in een kinderboerderij. Aangezien we al hadden betaald heeft mijn zoontje zich nog 4 uur kunnen vermaken in het zwembadje, klein complimentje voor ze dat er een hek om heen zit. Maar het poortje zit op slot. Dus de kinderen die in en uit het zwembadje willen moeten over hekje klimmen wat ontzettend gevaarlijk en ik regelmatig gevaarlijke situaties gezien heb. En op Facebook willen ze alleen goede berichten horen tegenwoordig, want ik kan daar mijn review niet posten. Ze zetten het er gewoon niet op. Ik heb het 3 keer geprobeerd, maar ze sluiten ogen voor de realiteit.

Lees verder  


betty   -   13-06-2016

13-06-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

heel geslaagd en normale prijzen.


Hoeveel sterren geef jij De Naturij?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Naturij te melden