Recensies Diergaarde Blijdorp

Gemiddelde

3.6 van 5 sterren / 18 recensies
Pagina 1 van 3

Kaat schreef:

28-11-2022

"Voor de gek gehouden "

Ze houden je voor de gek mijn mening , denk je een lekkere vlees kroket te hebben gegeten, drammen ze er vega in, en dat al 3j aar lang, als klant heb je t recht om te eten wat je besteld hebt ,
Dan voortaan maar eigen eten en drinken mee , als ik er überhaupt nog ooit naartoe ga, vind dit echt niet kunnen


Brenda schreef:

23-04-2019

"Blijdorp.....ik word er verdrietig van"

Een dag in Blijdorp geweest. Ik moet eerlijk zeggen, ik heb de hele dag met gemengde gevoelens rondgelopen. Echt een blij gevoel heb ik er niet gehad. Eerder een droevig gevoel. Ik vond de verblijven van de dieren
niet verbijsterend groot, de dieren oogden zeker niet allemaal blij. Bij de tijgers stond er één binnen heel triest tegen een deur te krabben en leek te “huilen”. Deze tijger zag er oud en niet al te fit uit. Bij de vissende katten liep er 1 continu rondjes met een scheve kop, alsof hij een beroerte had gehad of vreselijk last van zijn oor. Pinguins die nooit daglicht zien of de buitenlucht ervaren. Geen van de dieren was actief. Het lag maar te liggen. De vlindertuin was mooi alleen jammer dat er altijd mensen zijn die de vlinders zo nodig moeten aanraken terwijl dat niet mag. Parkieten in een kleine voliere waar ze alleen twee meter van links naar rechts kunnen vliegen. Nee ik word niet blij van Blijdorp.


Claudia schreef:

17-05-2018

"Leuk daagje uit"

Genoeg eet en drinkgelegenheid,genoeg baby verschonings toiletten.
Oceanium wordt verbouwd en laatste gedeelte wordt slecht aangegeven waar de route verder gaat via buitenom.


Wouter schreef:

21-06-2017

"Het was een beetje rommelig"

Diergaarde Blijdorp is één van mijn favoriete dierentuinen. Echter ons laatste bezoek maakte een iets minder goede indruk. Het hele park was wat rommelig. Zo lagen bijvoorbeeld plattegronden die aan het begin van het park uitgedeeld worden op de bodem van de Zeeleeuwen, wat natuurlijk schandalig is van de mensen die dat doen! Er lag veel vuil her en der in het park, wederom schandalig van de mensen die het doen. Maar je weet nu eenmaal dat er mensen zijn die dit doen dus zorgt dat er een team rondloopt die dat opruimt.

Verder werdt er op veel plekken gewerkt aan het park. Deze plekken werden met een rood lint en een vuilcontainer afgezet. Ook dat geeft het park geen frisse uitstraling.

Wij komen zeker terug maar hopen dan wel dat dit een incidentje was.


Toy van tour schreef:

02-05-2017

"Niet snel zou ik v weer komen"

Geen toezicht zoals ik ben geschrokken bij bokito wat is dat beest ongelukkig. Schreeuwende kinderen ik heb er wat van gezegd tegen de ouders. Al ken bokito naar binnen dit mag niet gebeuren.ook bij andere dieren gillende kinderen. Niet normaalmeer dus meer toezicht vooral bij bokito. Vond het zo erg en vind de vetblijven erg klein van de olifanten enz... nee niet de blijdorp van vroeger.en teveel speeltuinen het is een dierenpark geen kinder speelplaats. Ik heb niet genoten en zeker niet van de gorillas wat ik altijd wel kon waarderen.schandelijk vind ik het nu.doeren raken overstuur van b deze onthandebale kinderen en ouders.


R. Gijsbers schreef:

31-10-2016

Afgelopen week in Blijdorp geweest.
Ik ben een dierenfanaat en het deed me erg veel zeer om te zien dat de olifanten veel te klein behuisd zijn.
Om die grote kolossen daar op een beperkte ruimte te zien staan vind ik in en in triest.
En dan die grote bul in zijn eentje op een veel te klein veldje.
Nee dat kan echt niet in mijn ogen.
Als er dan zoveel veranderd bij jullie maak dan op zijn minst een groter verblijf voor deze giganten dat verdienen ze gewoon.
Er waren dieren bij die voldoende ruimte hadden maar dat gold zeker niet voor de olifanten.
Zet ze samen met andere dieren op een savanne zoals bijv. het verblijf van de giraffen dat voor hun samen dan ook moet worden aangepakt.
De pinguïn”s hadden ook maar weinig ruimte vond ik .
Het oceanium daarentegen vond ik erg mooi en ruim en daar heeft elk dier recht op in elke dierentuin van nederland.


Volgende pagina  

  Terug naar Diergaarde Blijdorp


Klik hier om onjuiste gegevens van Diergaarde Blijdorp te melden